Test za roditelje

Obrazovne institucije
Obrazovni servisi

CAMBRIDGE INTERNATIONAL PROGRAM

NAJSAVREMENIJA CAMBRIDGE OSNOVNA ŠKOLA U SRBIJI

Cambridge International program predstavlja jedan od tri akreditovana programa obrazovanja u Savremenoj osnovnoj školi. Akreditacija za Primary program dobijena je preko International School Savremene.

Školski autobus

Akreditacija se dobija na osnovu strogih kriterijuma koji procenjuju obučenost nastavnog kadra, raznovrsnost nastavnih materijala, opremljenost prostora i sigurnosne mere, zbog čega je Savremena osnovna škola posebno ponosna na titulu koju nosi.

NAJSAVREMENIJA CAMBRIDGE OSNOVNA ŠKOLA U SRBIJI

Cambridge akreditovani program Savremene osnovne škole kreiran je direktno u Cambridge centru za međunarodne ispite i ispunjava visoke standarde obrazovanja.

Cambridge Primary program internacionalno je utemeljen i kreiran tako da kod đaka podstiče multikulturalizam, čime ih osposobljava da se svuda u svetu osećaju ravnopravnim i podstiče u njima strast za učenjem.

Školovanje po ovom programu odvija se isključivo na engleskom jeziku, što čini da učenici ovladavaju ovim jezikom kao maternjim.

Odlična startna pozicija za blistavu budućnost

Cambridge program sastoji se iz šest faza kroz koje dete prolazi tokom školovanja u osnovnoj školi. Program je strukturiran tako da dete prirodno napreduje kroz svih šest nivoa, razvijajući nove sposobnosti na svakom od njih.

Osnovu Cambridge programa čine engleski (English), matematika (Mathematics) i nauka (Science).

Na završetku Cambridge International programa učenici polažu Cambridge Primary Checkpoint testove koji pokrivaju sve oblasti iz engleskog jezika, matematike i nauke, zbog čega je ocena na njemu odličan pokazatelj znanja koje je učenik stekao – što mu, dalje, olakšava usavršavanje na višim nivoima, kao što je IGCSE (International General Certificate of Secondary Education) program.

Cambridge International program otvara vašem detetu put koji vodi do najviših akademskih priznanja koja ga tek očekuju u budućnosti, a kasnije i do brojnih profesionalnih uspeha u karijeri.

Cambridge International program pruža vašem detetu najraznovrsnije mogućnosti za nastavak školovanja i predstavlja kvalitetnu osnovu za njegove buduće životne i poslovne uspehe.

Od nultog do osmog  razreda

U zavisnosti od uzrasta vašeg deteta, možete izabrati školovanje po Cambridge  Primary programu za predškolsko, od I do IV ili od V do VIII razreda.

Dobro došli!

Prijavite se

Predupis za generaciju 2019/20. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »