Test za roditelje

Obrazovne institucije
Obrazovni servisi
Celodnevni boravak

CELODNEVNI BORAVAK

DRUGI DOM VAŠEG ŠKOLARCA

Savremena osnovna škola je zaista drugi dom vašeg školarca, u koji on ide rado i sa osmehom. Nakon nastave, o njemu brinu posvećeni vaspitači koji osmišljavaju aktivnosti koje su u isto vreme relaksirajuće i sadržajne.

Celodnevni boravak predviđen je za decu predškolskog uzrasta i osnovce od I do IV razreda. Roditelji koji rade i koji žele da se neko brine o njihovom detetu na kvalitetan i sadržajan način mogu ga mirno ostaviti u školi svakog dana od ponedeljka do petka.

Savremena ima i Letnji i Zimski program, koji omogućavaju da dete pohađa školu i tokom raspusta, zbog čega postoji mogućnost da dete bude u školi i tokom vikenda, kao i van nastavnog perioda u toku godine.

SADRŽAJNO I RELAKSIRAJUĆE PROVEDENO VREME

U specijalno uređenim prostorijama za učenje, igru i razonodu školarcima je na raspolaganju veliki broj aktivnosti koje će njihov boravak u školi učiniti bogatim.

Jedna od prednosti celodnevne nastave je i pomoć učitelja i učiteljica u izradi domaćih zadataka.

Nakon što završe obaveze koje su im zadali učitelji, učenici mogu da učestvuju u nizu edukativnih i zabavnih aktivnosti ili se jednostavno odmaraju u sobi za igru i relaksaciju, gde ih čekaju zanimljivi kvizovi, učestvovanje na sekcijama, kuvanje… Ili prosto mogu odabrati da ostatak vremena provedu igrajući se u školskom dvorištu.

Učenicima su u celodnevnom boravku obezbeđeni i zdrav ručak i užina, dok roditelji imaju mogućnost da dodatno odaberu hoće li njihovo dete imati i organizovan prevoz do kuće nakon završetka celodnevnog boravka.

PREDNOSTI CELODNEVNOG BORAVKA

POMOĆ U OBAVLJANJU DOMAĆEG ZADATKA
ZAVRŠAVANJE SVIH OBAVEZA U ŠKOLI
UČESTVOVANJE U EDUKATIVNIM AKTIVNOSTIMA
RELAKSACIJA I ZABAVA SA VRŠNJACIMA
DRUŽENJE I STICANJE NOVIH POZNANSTAVA
RODITELJI LAKO ORGANIZUJU SVOJE VREME

Svaki trenutak proveden u Savremenoj učenicima je edukativan, zabavan i sadržajan, dok je roditeljima omogućeno da znatno lakše organizuju svoje vreme i vreme svog deteta.

Prijavite se

Predupis za generaciju 2019/20. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »