Test za roditelje

Test za roditelje

Obrazovne institucije
Obrazovni servisi
Utisci učenika i roditelja

UTISCI UČENIKA I NJIHOVIH RODITELJA

Utisci učenika i roditelja su informacije koje mi sa pažnjom pratimo. Ponosni smo na ono što naši učenici i njihovi roditelji kažu o Savremenoj.

Pročitajte šta roditelji dece iz Savremene gimnazije i drugih “savremenih” škola iz najsavremenijeg obrazovnog sistema u regionu kažu o nama:

NAJISKRENIJE,  JA SAM ODUŠEVLJENA SAVREMENOM

“Savremena bukvalno nudi sve ono što jedan roditelj, koji se bavi svojim detetom, želi da čuje. Mom sinu je ova škola odlična priprema za sutra, za studiranje u inostranstvu. To što će moći da poboljša znanje engleskog jezika – mislim da je savršeno.

Savremena je drugačija od drugih, ona je zadovoljila sve moje kriterijume i nade kao roditelja – da će dete dobiti pravo obrazovanje.  Ja sam oduševljena Savremenom, to ovako najiskrenije kažem.”

Tatjana Kavazović, Andrijina mama

U SAVREMENOJ SVI PODRŽAVAJU MOJE SPORTSKE AKTIVNOSTI

“Savremena poštuje sve naše vannastavne aktivnosti – umetnost, ples, sport… Ja se bavim plivanjem, mnogo treniram i često idem na takmičenja, pa mi je važno da nastavniki razumeju moj režim života i da mi pomažu da budem što bolja. Da napredujem i učim, a ne da mi to što se bavim sportom bude otežavajuća okolnost.

Kada se uđe u Savremenu, odmah se primeti drugačija atmosfera, pristup; nastavnik nije samo nastavnik nego i mentor, koji nas poznaje, razume i podržava. Najviše mi se sviđa što se sve radi na drugačiji, zanimljiviji način, kao da smo deo nekog filma, a učimo.”

Tara Ćulibrk, učenica Savremene

OVO JE NAJBOLJA ŠKOLA ZA KOJU ZNAM

“Oduševilo me je to što je odnos između učenika i nastavnika drugačiji od onoga na koji smo navikli, dosta su privrženi učenicima. Meni je, kao sportisti, veoma bitno to što se u ovoj školi neguju vannastavne aktivnosti i prate se interesovanja svakog učenika ponaosob.

Ovo je najbolja škola za koju sam čuo i baš sam oduševljen. Nove tehnologije koje se koriste u Savremenoj su jako korisne, pružaju novi način učenja i brže učenje. Sviđa mi se što je društvo u ovoj školi svestrano, svi imaju različita interesovanja.”

Mateja Petrović, učenik Savremene

INDIVIDUALAN PRISTUP SVAKOM DETETU

“Veoma mi se dopada to što u Savremenoj postoji individualan pristup svakom detetu, kao i upoznavanje dece kroz neki praktičan rad i kroz razgovor. U Savremenoj nastavnici prate interesovanja deteta i, samim tim, pomažu mu da se razvija u onom smeru koji taj trenutak zahteva, za svako dete pojedinačno, prema interesovanjima i osobinama.

Od Savremene očekujem da mi se detetu prošire vidici od onog što on trenutno zna i može. Sva znanja koja mu pruža Savremena može vrlo praktično da upotrebi, da mu olakšaju život, način školovanja i rada.”

Jasmina Gredelj, Matejina mama

PONOSAN SAM ŠTO SAM DEO SAVREMENE

“Mislim da je Savremena drugačija. Kad budem išao u školu, ići ću sa radošću, sa ciljem da stvarno nešto naučim, a neću ići u školu da me ispituju, da pronalaze greške, nešto što ne znamo, nego, jednostavno, da budem bolji. Dopadaju mi se učionice, primena novih tehnologija u nastavi. Ponosan sam što sam deo Savremene.”

Andrija Đorđević, učenik Savremene

SAVREMENA JE PRAVA ŠKOLA ZA MENE

“Kada smo razmišljali o tome u koju školu bi trebalo da se upišem, shvatili smo da je Savremena prava škola za mene. Super je to što se u Savremenoj ne koriste obične već interaktivne table, tableti, računari, koji nam pomažu u kvalitetnijem sticanju znanja. Ne zove se ova škola džabe Savremena.”

Andrija Džambazović, učenik Savremene

JEDINA OVAKVA ŠKOLA U SRBIJI

“Odlučio sam da se upišem u Savremenu jer mi se veoma svideo program rada, izgled same škole, ali i izbor nastavnika. Jednostavno, nastava je na potpuno drugačijem nivou, mnogo bolja od standardne nastave koja se odvija u drugim školama u Srbiji.

Verujem da je Savremena jedna jedina ovakva škola u Beogradu i zemlji. Korišćenje tehnologija je na jednom potpuno drugačijem nivou, a nastavnici se više bave učenicima.”

Viktor Tomanoski, učenik Savremene

SAVREMENA JE SVE ŠTO SAM ŽELELA ZA SVOJE DETE

“Mislim da Savremena osluškuje potrebe dece, potrebe društva, ima moderniji sistem obrazovanja, primenjuje u nastavi tehnologiju sa vizuelnim prezentovanjem, koja će dosta da im olakša da povezuju gradivo koje su naučili. Gradivo će ostati zapamćeno i moći će da ga primene sutradan.”

Dragana Matejić, Marijina mama

USPEH NAŠE DECE JE NEIZBEŽAN

“Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se raspitivala o upisu, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupaju svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Takvo nešto postoji i kod nas!

Ne treba vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija, kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost, čine ovu školu drugačijom. Ona s pravom nosi naziv Savremena. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece, neizbežan je. Sve čestitke!”

Jelena Đorđević, Andrijina mama

PRESREĆAN SAM ŠTO SAM DEO SAVREMENE

“Nisam mogao ni da pretpostavim da ovakva škola postoji kod nas; sada sam presrećan što je tako i što sam ja njen deo.”

Jovan Popović, učenik Savremene

SAVREMENA JE ODLIČNA, UVEK BIH JE PREPORUČILA

“Savremena je odlična! Uvek bih preporučila ovu školu, jer ima odličnu koncepciju, mnogo raznovrsnih aktivnosti i pruža mogućnosti za razvoj ličnosti, interesovanja i pomaže deci da pronađu sebe. Moj sin trenutno pohađa prvi razred Savremene, i mislim da učenici u tim godinama još uvek nisu svesni svih pogodnosti koje imaju.

Sigurna sam da će u višim razredima doći do izražaja prave vrednosti đaka, i da će učenici iskoristiti sve sjajne mogućnosti koje im škola pruža. S druge strane, moja starija ćerka ide u četvrti razred jedne druge škole i odlično shvata sve prednosti koje Savremena pruža svojim učenicima. Zato i žali što ranije nije bila u prilici da upiše Savremenu, i maksimalno iskoristi sve što ona nudi.

Super je što Savremena ima osmišljen savremen sistem koji podrazmeva da se deca oslanjaju na sebe i svoje mogućnosti, i da za sve mogu konsultovati svoje nastavnike. Ubeđena sam da će učenicima Savremena postati deo života, koga će se teško odreći. U budućnosti Savremenoj želim puno lepih stvari, na prvom mestu dobre, vredne, zdrave i srećne đake i nastavnike, i da se ostvari sve ono što je za ovu divnu školu i planirano u narednom periodu, kao što je i u prethodnom sve bilo baš kako treba.”

Desa Đorđević – Milutinović, Nikolina mama

Naša Ana je potpuno procvetala, Savremena  je nešto najbolje što trenutno imamo u Srbiji

“Savremena je prva klasa i nešto najbolje što trenutno imamo u Srbiji. Vrlo smo zadovoljni školom, uslovima, tretmanom, pristupom… Vredi svaki dinar uložen u ovu školu i nikad pametnije nisam uložilla novac. Naša Ana je potpuno procvetala u školi i to svi primećuju, a neke stvari u životu nemaju cenu.”

Lidija Milanović, Anina mama

Prijavite se

Upis za generaciju 2019/20. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »