Test za roditelje

Test za roditelje

Obrazovne institucije
Obrazovni servisi
Dvostruka diploma

Dvostruka diploma

ZA NASTAVAK ŠKOLOVANJA U ZEMLJI ILI INOSTRANSTVU

Međunarodno priznate diplome i usklađenost nastavnog programa sa svetskim obrazovnim standardima u današnjem globalnom svetu veoma su važni. Na to treba misliti od samog početka obrazovanja.

Zbog toga Savremena osnovna škola svojim učenicima nudi mogućnost sticanja dvostruke diplome, na Kombinovanom – dvojezičnom programu.

  • Nacionalne, na osnovu važećeg plana i programa naše zemlje
  • Međunarodne Kembridž, na osnovu programa za osnovne škole koji je sastavio Univerzitet u Kembridžu

ZA NASTAVAK ŠKOLOVANJA U ZEMLJI ILI INOSTRANSTVU

Znanje koje učenici Savremene osnovne škole stiču priznato je svuda u svetu. To im omogućava da školovanje nastave u nekoj od međunarodnih ili domaćih gimnazija i srednjih škola.

Posebna prednost učenika Savremene u odnosu na njihove vršnjake jeste u tome što su se školovanjem na srpskom i engleskom jeziku i kroz implementaciju visokih međunarodnih i domaćih standarda u obrazovanju pripremili za srednje škole bilo gde u svetu.

Zahvaljujući obrazovanju na engleskom jeziku, učenici Savremene govore ovaj jezik kao maternji, zbog čega se nigde u svetu ne osećaju kao stranci, pa su im time i sva vrata širom otvorena.

BENEFITI DVOSTRUKE DIPLOME
MOGUĆNOST NASTAVKA ŠKOLOVANJA U SVETU
SVETSKI PRIZNATE DIPLOME BEZ NOSTRIFIKACIJE
MEĐUNARODNE KOMPETENCIJE
KORIŠĆENJE ENGLESKOG JEZIKA KAO MATERNJEG

Rame uz rame sa svetom

Veštine i znanja koje vaš školarac stekne u Savremenoj, uz domaću i međunarodnu diplomu koje to potvrđuju, omogućiće mu da ravnopravno konkuriše za bilo koju srednju školu ili gimnaziju kod nas i u svetu.

Pored besplatne pripreme za maturu i prijemni ispit u srednje škole, Savremena osnovna škola kroz Centar za razvoj savetuje roditelje koji žele da im deca nastave srednjoškolsko obrazovanje u inostranstvu tako što im pomaže u pravilnom odabiru škole i pripremi neophodne dokumentacije za upis.

Opremljen savremenim i temeljnim znanjima, sa domaćom i međunarodnom diplomom u džepu, vaš školarac će biti u prednosti pri nastavku svog školovanja.

Prijavite se

Predupis za generaciju 2019/20. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »