Kome su namenjeni i šta donose kursevi engleskog jezika?

Bez obzira na predznanje kursevi su namenjeni svima koji žele da steknu ili usavrše postojeće znanje iz ovog svetskog jezika i tako unaprede svoju karijeru i veštine komunikacije.

Mogućnost pohađanja različitih nivoa - od početnog do višeg srednjeg. U zavisnosti od predznanja i potreba, polaznici mogu da se usavršavaju od A1 do B2 nivoa.

Učenje po meri polaznika. Na osnovu ulaznog testa određuje se nivo znanja na osnovu koga se dodeljuje odgovarajući kurs.

Bogati nastavni materijali: pristup multimedijalnim (audio i video) materijalima, tekstovima i internet stranicama.

Testovi znanja na osnovu kojih polaznik proverava svoj napredak nakon svake lekcije.

100+

Preko 100 opština, portala, kancelarija, radio i tv stanica, škola, kompanija i udruženja učestvovalo je do sada u akciji.

300+

Više od 300 polaznika dobilo je priliku da besplatno usavrši svoje znanje engleskog jezika.

30+

Preko 30 lekcija po kursu za svaki nivo znanja.

LINK group – kvalitetno obrazovanje kao ključ napretka i uspeha!

LINK group je multinacionalna kompanija koja više od dvadeset godina pomera granice u obrazovanju, poslovnom usavršavanju i sertifikaciji. U okviru svog sistema u Srbiji, LINK group okuplja devet obrazovnih institucija – od fakulteta i visokih škola, preko gimnazije i osnovne škole, do akademija za profesionalno usavršavanje. Zahvaljujući međunarodnim partnerstvima sa prestižnim institucijama i kompanijama kakve su Cambridge, Google, Adobe, Zend i mnoge druge, kao i jedinstvenim sistemom za učenje na daljinu, LINK group nudi savremeno obrazovno iskustvo na ovim prostorima.

Prijava za učenike