Test za roditelje

Test za roditelje

Obrazovne institucije
Obrazovni servisi

Radmila Žeželj

/ / Uncategorized / 19.08.2019
Radmila Žeželj
Mentor učitelja

Na Učiteljskom fakultetu u Beogradu stekla je zvanje profesora razredne nastave i istakla se kao jedan od najuspešnijih studenata u generaciji. Takođe, bila je i đak generacije na Pedagoškoj akademiji za obrazovanje nastavnika razredne nastave. 

Tokom studija i nakon njih dodatno se usavršavala na mnogim obukama, među kojima su:

  • „Asertivna komunikacija”,
  • „Individualizacija i diferencijacija u nastavi”,
  • „Savetovanje učenika, nastavnika i roditelja”
  • i mnoge druge.

Na dva stručna seminara iz oblasti nastave srpskog jezika Mirjana je bila autor i voditelj, a takođe je i koautor Čitanke za srpski jezik od I do IV razreda, nastavnih listova za srpski jezik i matematiku od I do IV razreda i autor Priručnika za učitelje i učenike.

Bogato iskustvo Radmila je stekla radom u nekoliko beogradskih osnovnih škola, među kojima su i „Josif Pančić”, „Jovan Dučić”, „Svetozar Marković”, „Kralj Petar Prvi”. U radu je prepoznatljiva po uspesima svojih učenika na takmičenjima, individualizovanom pristupu prema učenicima, podsticanju interaktivnog učenja.

Radmila je član Komisije za licence za učitelje i nastavnike Republike Srbije, a kao mentor učitelja u Osnovnoj školi „Savremena” trudi se da na najbolji načini kolegama predstavi najsavremeniju organizaciju rada i da im obezbedi maksimalnu obuku za projektnu i integrativnu nastavu, a učenicima približi najsavremenije obrazovanje.


Leave a Comment