Test za roditelje

Test za roditelje

Obrazovne institucije
Obrazovni servisi
Kompletan razvoj dečje inteligencije

SEKCIJE I RADIONICE

MESTO GDE ŠKOLARCI NEGUJU SVOJ TALENAT

Učenicima Savremene osnovne škole na raspolaganju je veliki broj izbornih vannastavnih aktivnosti. Sekcije su mesto na kom školarci neguju svoje talente, usavršavaju različite veštine, produbljuju prijateljstva i dobro se zabavljaju.

Bez obzira na to da li vaše dete voli da glumi, piše, crta, svira ili obožava da koristi kompjuter, u Savremenoj će sigurno naći svoj kutak. Neke od sekcija su posebno prilagođene mlađima, dok stariji osnovci imaju osmišljene sekcije i radionice koje zadovoljavaju njihova interesovanja.

Celokupan razvoj dečje ličnosti i talenata

Posvećeni učitelji i nastavnici u Savremenoj osnovnoj školi neprestano podstiču razvoj talenata, afiniteta i sklonosti svakog učenika. Pomažu im da se slobodno razvijaju, poštujući njihove posebnosti i osluškujući njihove individualne želje i potrebe.

Ne postoje dva ista deteta. Neko je talentovan za glumu, neko za programiranje, dok neko uživa u čitanju. U Savremenoj smo svesni da, samo ukoliko podstičemo razvoj talenata, individualnosti i kreativnosti svakog deteta, možemo doprineti razvoju njegove celokupne ličnosti. Na tome radimo svakodnevno.

Neka i vaše dete bude deo generacije koja ima priliku da ostvari svoj pun potencijal. Iskoristite najniže cene upisa »

Za glumce i glumice

Dramska sekcija u Savremenoj osnovnoj školi prilika je za naše male zvezde da zasijaju punim sjajem na pozornici. Izvođenje različitih predstava prilagođenih mlađim i starijim osnovcima omogućiće vašem mezimcu da se dobro zabavi i pobere aplauze svojih vršnjaka.

Poseban deo sekcije predstavlja vežbanje u recitovanju i priprema za recitatorska takmičenja, što pomaže vašem detetu da pobedi tremu od javnog nastupa.

Gluma

Zvezde klasike, popa i roka

Ukoliko vaše dete voli da peva ili da svira, u muzičkoj sekciji moći će da neguje svoj talenat i stekne neophodne veštine. Školarci se zabavljaju dok izvode širok repertoar – od poznatih pesama za decu, namenjenih najmlađim osnovcima, do dela klasične i popularne muzike za starije osnovce.

Savremeni muzičari se na kraju godine pripremaju i za veliku školsku priredbu, na kojoj vaše dete postaje prava mala zvezda.

Vešti umetnici

Likovna sekcija omogućava vašem detetu da ispolji svoju kreativnost kroz crtanje, slikanje, vajanje… Mlađi osnovci rade sa plastelinom, voštanim bojama i četkicama i stvaraju svoja prva umetnička dela.

Ova sekcija prilagođena je i starijim osnovcima, koji uče osnove crtanja, slikanja i vajanja, a svi učenici imaju priliku da svoje radove prezentuju u školskoj galeriji.

Umetnost
Mali kulinari

MALI KULINARI

Savremeni osnovci se u školi uče svim životnim veštinama koje će im pomoći da se lakše snađu u svetu oko nas i budu što samostalniji. Među važnim veštinama kojima će deca ovladati u Savremenoj jeste i kuvanje, ali ćemo raditi i sa roditeljima.

Negujemo zdrav odnos prema ishrani i okolini, te nastojimo da učenicima prenesemo kulinarske veštine koje se odnose na pravilnu i zdravu ishranu, adekvatnu za njihov uzrast i nutritivne potrebe njihovog organizma, kao i na pripremu zdravih obroka. 

Plesači i plesačice

Časovi plesa namenjeni su i mlađim i starijim osnovcima koji žele da razvijaju ovaj plemeniti i zabavni talenat.

Učenje širokog spektra igara, od valcera, preko fokstrota, do tanga, omogućiće vašem detetu da postane prava plesna zvezda i da se sjajno zabavlja na podijumu za igru.

Ples
Programiranje

Zabavno programiranje

Pored jezičke i matematičke pismenosti, danas je neophodna i digitalna pismenost. Časovi programiranja namenjeni su svim osnovcima.

Mlađi školarci na primerima prilagođenim njihovom uzrastu uče osnovne koncepte programiranja, dok osnovci od V do VIII razreda prave jednostavne programe i video-igrice.

Izaberite najbolje za svoje dete

Svaka od sekcija i radionica je izbornog karaktera i nije obavezna. Sekcije su podeljene po uzrastima i održavaju se odvojeno: za učenike od I do IV razreda i za osnovce od V do VIII razreda. Određene radionice održavaju se povremeno, ukoliko ima dovoljno zainteresovanih i na zahtev roditelja, te je za njih potrebno angažovanje spoljnih saradnika i stručnjaka iz pojedinih oblasti. Svoje dete možete upisati na koliko god sekcija želite, ali jednom kada se odluči koje radionice želi da pohađa, poželjno je da školarac bude redovan na njima.

Neka se vaše dete slobodno razvija.

Omogućite svom detetu da otkrije i neguje sve svoje talente i da slobodno razvija svoju ličnost. Povlašćene cene upisa u Savremenu važe samo do kraja meseca »

Prijavite se

Upis za generaciju 2020/21. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »