Test za roditelje

Test za roditelje

Obrazovne institucije
Obrazovni servisi
Šta kažu roditelji i učenici Savremene?

UTISCI UČENIKA I NJIHOVIH RODITELJA

ŠTA KAŽU O SAVREMENOJ ONI KOJI SU DEO NAJSAVREMENIJEG OBRAZOVNOG SISTEMA

Utisci učenika i roditelja su informacije koje mi sa pažnjom pratimo. Ponosni smo na ono što naši učenici i njihovi roditelji kažu o Savremenoj.

Pročitajte šta učenici Savremene osnovne škole i gimnazije, najsavremenijeg obrazovnog sistema u regionu, i njihovi roditelji kažu o nama:

Nataša Hays, Itanova mama

Način učenja u Savremenoj je najbolji i stvarno drugačiji!

Mnogo smo se obradovali kada smo saznali da se otvorila Savremena osnovna škola. Već sam znala za Savremenu gimnaziju i za njene standarde tako da sam sigurna da će i osnovna zadržati taj standard!

Već posle prvog razgovora smo se odlučili za Savremenu, jer nas je oduševilo ono što se u njoj nudi. Dugo smo se raspitivali i shvatili da se u Savremenoj sve znatno razlikuje od drugih škola. Izabrali smo Kombinovani program, zato što moj sin već govori engleski, a ovako će ga usavršiti i pritom će steći najbolje znanje zasnovano na dva obrazovna programa – i nacionalnom i Kembridž. Smatram da je sve ovo najbolje za našeg sina, to mu je odlična priprema za uspešnu budućnost.

Bitno mi je da dete ide sa osmehom u školu, da se dobro uklopi i nađe dobre drugare, a u Savremenoj ima toliko druženja, zabavnog učenja i aktivnosti da već vidim svog sina kako se raduje Savremenoj. Posebno mi je drago što u Savremenoj nastavnici prate interesovanja svakog deteta pojedinačno i što podstiču njihovu kreativnost, tako da im pomažu da se razvijaju prema svojim afinitetima. Sviđa mi se i što ima mnogo vannastavnih aktivnosti koje daju neko drugačije i zabavno iskustvo i druženje.

Iz iskustva i razgovora sa prijateljima znam da se u drugim školama nastava veoma brzo odvija i da deca imaju poteškoće sa učenjem. U Savremenoj je i pristup učenju savremeniji.

To me je posebno privuklo – što je način učenja stvarno drugačiji, tako da deca mogu da savladaju gradivo na lakši i inovativan način. Mislim da će Savremena upravo to da pruži.

Nataša Hays, Itanova mama

Jedva čekam septembar!

Ja sam rešio da upišem Savremenu osnovnu školu i isto sam rešio da ću praviti robote kada porastem. To sam siguran.

Jedva čekam septembar da krenem u Savremenu. Kada kroz igru učim, kao danas, ostao bih u školi ceo dan!

Maksim Joksimović, učenik I razreda Savremene osnovne škole

Maksim Joksimović, učenik Savremene osnovne škole

NAJISKRENIJE,  JA SAM ODUŠEVLJENA SAVREMENOM

Savremena bukvalno nudi sve ono što jedan roditelj, koji se bavi svojim detetom, želi da čuje. Mom sinu je ova škola odlična priprema za sutra, za studiranje u inostranstvu. To što će moći da poboljša znanje engleskog jezika – mislim da je savršeno.

Savremena je drugačija od drugih, ona je zadovoljila sve moje kriterijume i nade kao roditelja – da će dete dobiti pravo obrazovanje.  Ja sam oduševljena Savremenom, to ovako najiskrenije kažem.

Tatjana Kavazović, Andrijina mama

U SAVREMENOJ SVI PODRŽAVAJU MOJE SPORTSKE AKTIVNOSTI

Savremena poštuje sve naše vannastavne aktivnosti – umetnost, ples, sport… Ja se bavim plivanjem, mnogo treniram i često idem na takmičenja, pa mi je važno da nastavniki razumeju moj režim života i da mi pomažu da budem što bolja. Da napredujem i učim, a ne da mi to što se bavim sportom bude otežavajuća okolnost.

Kada se uđe u Savremenu, odmah se primeti drugačija atmosfera, pristup; nastavnik nije samo nastavnik nego i mentor, koji nas poznaje, razume i podržava. Najviše mi se sviđa što se sve radi na drugačiji, zanimljiviji način, kao da smo deo nekog filma, a učimo.

Tara Ćulibrk, učenica Savremene

Jasna Jeremić, Tijanina mama

Bezbednost i zdrave navike naše dece su u Savremenoj zagarantovane

Zdravlje i sigurnost deteta su mi na prvom mestu, a u Savremenoj su okruženje i odnos prema učenicima takvi da se dete razvija u najzdravijoj atmosferi. Sa ovakvim pristupom od samog početka uspeh ove škole, a i naše dece je zagarantovan. U Savremenoj su obezbeđene visoke mere predostrožnosti tako da nema straha od vršnjačkog nasilja i diskriminacije.

Posebno mi se dopada to što deca imaju obezbeđene zdrave obroke. Kada još u detinjstvu nauče da vode računa o ishrani i neguju sportski duh, deca će steći zdrave navike za ceo život.

Savremena ima i mnogo vannastavnih aktivnosti, deca se druže i nastavnici su im naklonjeni, vode računa o svakom pojedinačno. To mi mnogo znači.

Pored svega što nudi učenicima, Savremena još ima i izvanredan program koji našoj deci garantuje uspešnu budućnost. Sve ovo me je navelo da upišem dete u ovu školu.

Jasna Jeremić, Tijanina mama

Mnogo mi se dopada kako izgleda škola

Mnogo mi se dopadaju učionice u Savremenoj i, uopšte, kako izgleda škola. Inače mi se dopada robotika i srećna sam što ću već u osnovnoj školi moći da naučim sve o tome.

Mina Subotić, učenica I razreda Savremene osnovne škole

Mina Subotić

OVO JE NAJBOLJA ŠKOLA ZA KOJU ZNAM

Oduševilo me je to što je odnos između učenika i nastavnika drugačiji od onoga na koji smo navikli, dosta su privrženi učenicima. Meni je, kao sportisti, veoma bitno to što se u ovoj školi neguju vannastavne aktivnosti i prate se interesovanja svakog učenika ponaosob.

Ovo je najbolja škola za koju sam čuo i baš sam oduševljen. Nove tehnologije koje se koriste u Savremenoj su jako korisne, pružaju novi način učenja i brže učenje. Sviđa mi se što je društvo u ovoj školi svestrano, svi imaju različita interesovanja.

Mateja Petrović, učenik Savremene

INDIVIDUALAN PRISTUP SVAKOM DETETU

Veoma mi se dopada to što u Savremenoj postoji individualan pristup svakom detetu, kao i upoznavanje dece kroz neki praktičan rad i kroz razgovor. U Savremenoj nastavnici prate interesovanja deteta i, samim tim, pomažu mu da se razvija u onom smeru koji taj trenutak zahteva, za svako dete pojedinačno, prema interesovanjima i osobinama.

Od Savremene očekujem da mi se detetu prošire vidici od onog što on trenutno zna i može. Sva znanja koja mu pruža Savremena može vrlo praktično da upotrebi, da mu olakšaju život, način školovanja i rada.

Jasmina Gredelj, Matejina mama

PONOSAN SAM ŠTO SAM DEO SAVREMENE

Mislim da je Savremena drugačija. Kad budem išao u školu, ići ću sa radošću, sa ciljem da stvarno nešto naučim, a neću ići u školu da me ispituju, da pronalaze greške, nešto što ne znamo, nego, jednostavno, da budem bolji. Dopadaju mi se učionice, primena novih tehnologija u nastavi. Ponosan sam što sam deo Savremene.

Andrija Đorđević, učenik Savremene

U Savremenoj ću steći IT znanja

Presrećan sam što ću steći IT znanja, jer sam čuo da se u Savremenoj uči IT od samog početka! Sviđa mi se što imamo tablet uređaje, VR naočare i robote, i što sve vreme učimo kroz igru.

Aleksandar Nenezić, učenik V razreda Savremene osnovne škole

Aleksandar Nenezić

Važno mi je da moje dete uči sa lakoćom i uživanjem

Savremenu osnovnu školu smo odabrali za naše dete pre svega zbog Kombinovanog programa, u okviru koga učenici prate nastavu po Kembridž programu, u kombinaciji sa nacionalnim. Pored toga, veoma značajni bili su nam i lokacija i okruženje, koji su odlični.

Kod školovanja mi je najvažnije da dete shvati da uči za sebe i da time čini najbitniju stvar, da voli da uči i ide u školu, da saznaje, otkriva stvari i usavršava se, kao i da sve to radi sa lakoćom i uživanjem. Sigurna sam da će tako biti u Savremenoj.

Đurđa Joksimović, Maksimova mama

Tijana Jeremić

Oduševljena sam Savremenom!

Mnogo nam je lepo u Savremenoj! Oduševljena sam time kakva je škola, učionice i tehnologija pomoću koje učimo.

Ali najdraže mi je što ću imati super društvo kada krenem u školu.

Već se družimo, upoznala sam drugare sa kojima ću ići u razred, kao i direktorku škole, zbog čega sam veoma srećna i uzbuđena. Sve je divno!

Tijana Jeremić, učenica III razreda Savremene osnovne škole

SAVREMENA JE PRAVA ŠKOLA ZA MENE

Kada smo razmišljali o tome u koju školu bi trebalo da se upišem, shvatili smo da je Savremena prava škola za mene. Super je to što se u Savremenoj ne koriste obične već interaktivne table, tableti, računari, koji nam pomažu u kvalitetnijem sticanju znanja. Ne zove se ova škola džabe Savremena.

Andrija Džambazović, učenik Savremene

JEDINA OVAKVA ŠKOLA U SRBIJI

Odlučio sam da se upišem u Savremenu jer mi se veoma svideo program rada, izgled same škole, ali i izbor nastavnika. Jednostavno, nastava je na potpuno drugačijem nivou, mnogo bolja od standardne nastave koja se odvija u drugim školama u Srbiji.

Verujem da je Savremena jedna jedina ovakva škola u Beogradu i zemlji. Korišćenje tehnologija je na jednom potpuno drugačijem nivou, a nastavnici se više bave učenicima.

Viktor Tomanoski, učenik Savremene

SAVREMENA JE SVE ŠTO SAM ŽELELA ZA SVOJE DETE

Mislim da Savremena osluškuje potrebe dece, potrebe društva, ima moderniji sistem obrazovanja, primenjuje u nastavi tehnologiju sa vizuelnim prezentovanjem, koja će dosta da im olakša da povezuju gradivo koje su naučili. Gradivo će ostati zapamćeno i moći će da ga primene sutradan.

Dragana Matejić, Marijina mama

USPEH NAŠE DECE JE NEIZBEŽAN

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se raspitivala o upisu, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupaju svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Takvo nešto postoji i kod nas!

Ne treba vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija, kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost, čine ovu školu drugačijom. Ona s pravom nosi naziv Savremena. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece, neizbežan je. Sve čestitke!

Jelena Đorđević, Andrijina mama

PRESREĆAN SAM ŠTO SAM DEO SAVREMENE

Nisam mogao ni da pretpostavim da ovakva škola postoji kod nas; sada sam presrećan što je tako i što sam ja njen deo.

Jovan Popović, učenik Savremene

SAVREMENA JE ODLIČNA, UVEK BIH JE PREPORUČILA

Savremena je odlična! Uvek bih preporučila ovu školu, jer ima odličnu koncepciju, mnogo raznovrsnih aktivnosti i pruža mogućnosti za razvoj ličnosti, interesovanja i pomaže deci da pronađu sebe. Moj sin trenutno pohađa prvi razred Savremene, i mislim da učenici u tim godinama još uvek nisu svesni svih pogodnosti koje imaju.

Sigurna sam da će u višim razredima doći do izražaja prave vrednosti đaka, i da će učenici iskoristiti sve sjajne mogućnosti koje im škola pruža. S druge strane, moja starija ćerka ide u četvrti razred jedne druge škole i odlično shvata sve prednosti koje Savremena pruža svojim učenicima. Zato i žali što ranije nije bila u prilici da upiše Savremenu, i maksimalno iskoristi sve što ona nudi.

Super je što Savremena ima osmišljen savremen sistem koji podrazmeva da se deca oslanjaju na sebe i svoje mogućnosti, i da za sve mogu konsultovati svoje nastavnike. Ubeđena sam da će učenicima Savremena postati deo života, koga će se teško odreći. U budućnosti Savremenoj želim puno lepih stvari, na prvom mestu dobre, vredne, zdrave i srećne đake i nastavnike, i da se ostvari sve ono što je za ovu divnu školu i planirano u narednom periodu, kao što je i u prethodnom sve bilo baš kako treba.

Desa Đorđević – Milutinović, Nikolina mama

Naša Ana je potpuno procvetala, Savremena  je nešto najbolje što trenutno imamo u Srbiji

Savremena je prva klasa i nešto najbolje što trenutno imamo u Srbiji. Vrlo smo zadovoljni školom, uslovima, tretmanom, pristupom… Vredi svaki dinar uložen u ovu školu i nikad pametnije nisam uložilla novac. Naša Ana je potpuno procvetala u školi i to svi primećuju, a neke stvari u životu nemaju cenu.

Lidija Milanović, Anina mama

Prijavite se

Upis za generaciju 2019/20. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »