Test za roditelje

Test za roditelje

Obrazovne institucije
Obrazovni servisi

ZDRAVSTVENA ZAŠTITA UČENIKA

Zdravlje naše dece je uvek na prvom mestu

U sklopu osnovne obrazovno-vaspitne funkcije, Savremena osnovna škola svojim učenicima garantuje besprekorne uslove u svim svojim prostorijama, kao i u dvorištu. Zdravlje je neprocenjivo bogatstvo, pa zdravstvenoj zaštiti pridajemo posebnu pažnju u svakom trenutku.

Kako bi svojim učenicima obezbedila najkvalitetniju zdravstvenu zaštitu i doprinela zdravom odrastanju, Savremena je obezbedila saradnju sa najboljim zdravstvenim sistemom u našoj zemlji. Zahvaljujući ovoj saradnji, svi učenici Savremene će moći da koriste zdravstvene usluge po povlašćenim uslovima.

Šta obuhvata zdravstvena zaštita učenika u Savremenoj?

Izuzetno je bitno da svako dete u ranoj fazi stekne svest o tome da je preventivna zdravstvena zaštita osnova zdravog života. Učenici će uz pomoć svojih učitelja i nastavnika naučiti kako da steknu navike kojim će zaštititi i poboljšati svoje zdravlje, a u slučaju potrebe za intervencijom, dobiće svu adekvatnu zaštitu i negu od stručnog lekarskog tima.

Zdravstvena zaštita učenika u Savremenoj obuhvata:

  • Redovne sistematske preglede – obuhvataju specijalističke i dijagnostičke preglede i neophodni su tokom razvoja učenika kako bi se pratilo njihovo zdravlje i činili preventivni koraci u sprečavanju oboljenja;
  • Uvek dostupnu zdravstvenu pomoć – za vreme boravka u školi, ali i van nje, kao i za vreme školskih izleta i putovanja, učenici uvek mogu da se obrate lekaru za savet ili pregled i dobiju potrebnu lekarsku pomoć.
  • Edukativna predavanja i prezentacije – učeći o različitim zdravstvenim problemima i načinima zaštite, učenici se štite od potencijalnih bolesti.

Posebne pogodnosti za učenike Savremene

Navedene usluge su kreirane specijalno za potrebe učenika, u skladu sa njihovim uzrastom, po najpovoljnijim uslovima.

Sistematski pregled uključuje kompletan lekarski pregled koji sadrži laboratorijske analize, pregled dermatologa, oftalmologa, fizijatra, ORL, opšti pregled sa EKG-om i završno mišljenje lekara.

 

U redovnom cenovniku MediGroupa sve ove usluge naplaćuju se pojedinačno, dok savremeni osnovci dobijaju celokupan paket po specijalnoj, sniženoj ceni.

Sve ostale medicinske usluge i intervencije učenicima Savremene takođe su dostupne po 20% nižoj ceni.

Biramo najbolje za učenike

U želji da svojim učenicima pruži samo najbolje, Savremena je izabrala najveći privatni zdravstveni sistem u Srbiji – MediGroup.

Ordinacije MediGroup ustanova opremljene su najnovijom dijagnostičkom i svom ostalom neophodnom opremom vrhunskog kvaliteta, a stručni lekari pružaju sve usluge iz primarne zdravstvene zaštite, koja uključuje preko 20 specijalnosti.

Zdravstvene usluge ove prestižne ustanove odlikuju najviši medicinski standardi, što čini MediGroup idealnim izborom za učenike Savremene.

Prijavite se

Upis za generaciju 2021/22. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »