PROVEDITE NEZABORAVAN DAN SA SVOJOM DECOM!

Pozivamo vas na Family SMART Day, jedinstvenu manifestaciju za celu porodicu. Ne propustite priliku da provedete uzbudljiv dan na kreativnim radionicama, uz savremenu edukaciju, puno druženja i zabave

Ikonica1Manifestacija Family SMART Day se održava u prostorijama Savremene osnovne škole, Omladinskih brigada 86, na Novom Beogradu, i namenjena je deci uzrasta od 6 do 11 godina i njihovim roditeljima.

Ikonica2Očekuje vas mnoštvo edukativnih, interaktivnih i zanimljivih radionica na kojima možete zajedno da učestvujete i kroz igru usvajate nova znanja. I sve to uz primenu najsavremenije tehnologije.

Ikonica3Učešće je potpuno BESPLATNO, ali je broj mesta ograničen. Potrebno je samo da se što pre prijavite i izaberete radionicu u skladu sa interesovanjima svog deteta i uživate u kvalitetnom zajedničkom vremenu.

10 ZABAVNIH I EDUKATIVNIH RADIONICA

Isprobajte najnovije edukativne tehnologije kao što su: 9D VR starship, VR naočare, Osmo, Ipad, STEAM tabla i oprobajte se u brojnim aktivnostima: pevanju, slikanju, govorenju engleskog, ukrašavanju predmeta.


9D putovanje VR starshipom

Obilazak Zemlje pomoću VR naočara

Pokreni robota na STEM stolu

OSMO: Napravi svoju igricu

iPad kviz: Koliko znaš o bajkama?

Likovna radionica: Mali umetnici i kreativci

Probudi muzikalnost i otkrij talenat

Prvi čas
engleskog

Čarobne ručice
i prstići

Oživimo
crteže

Family SMART Day za vaše SMART klince:
Šta sve dobijate?

Primenjujemo principe razvoja višestruke inteligencije profesora Hauarda Gardnera sa Univerziteta Harvard, koji podrazumevaju da se na odgovarajući način podstiče razvoj svake od 8 različitih vrsta inteligencije (nature smart, people smart, number smart, picture smart, music smart, body smart, word smart, self smart) koje su značajne za kompletan razvoj dečje ličnosti.

Na ovim principima počiva ideja Family SMART Day događaja: kroz raznovrsne radionice podstičemo usvajanje različitih veština kod dece, od svakodnevnih i socijalnih, preko umetničkih i sportskih, do programerskih i aritmetičkih.

Uz sve to, deca i roditelji kvalitetno provode zajedničko vreme, uče kroz zabavu i osnažuju različite aspekte svoje ličnosti.

Upravo zato, na Family SMART Day događaju vi i vaše dete dobijate:

  • učešće na zanimljivim, interaktivnim radionicama;
  • učenje kroz igru i zabavu;
  • podsticanje kreativnosti i inovativnosti;
  • korišćenje najsavremenijih SMART uređaja;
  • podsticanje razvoja višestruke inteligencije;
  • razvijanje svesti i brige o okolini;
  • zanimljivo i kvalitetno zajedničko vreme;
  • mnogo novih drugara i dobru zabavu.

PRIJAVITE SE »

Najsavremenija osnovna škola u regionu

Savremena osnovna škola deo je najsavremenijeg sistema obrazovanja u regionu, koji su akreditovali Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Univerzitet u Kembridžu i koji kroz interaktivan, multidisciplinaran i kreativan način podstiče učenike da postignu svoj pun potencijal. Nastava se odvija na srpskom ili engleskom jeziku, podržana je najmodernijom edukativnom tehnologijom, personalizovana je i fokusirana na razvoj dečjih talenata i višestruke inteligencije.

Sa punim pravom Savremena nosi titulu Future Ready School.

Nalazimo se:
Omladinskih brigada 86,
11070 Novi Beograd
011 4011 223

PRIJAVITE SE ODMAH

Učešće na svim radionicama događaja je besplatno, ali je broj mesta ograničen. Zato je važno da se, ukoliko želite da učestvujete, prijavite što pre. Takođe, potrebno je da dođete na vreme, jer naknadno uključivanje u radionice neće biti moguće.