Test za roditelje

Test za roditelje

Obrazovne institucije
Obrazovni servisi
Savremena zajedno sa roditeljima kreira idealnu školu

Škola kreirana sa roditeljima

Zajedno sa roditeljima do idealnog obrazovanja

Jednu od najjačih karika u lancu personalizovanog obrazovanja koje se sprovodi u Savremenoj osnovnoj školi čine roditelji naših učenika. Slobodno se može reći da vi predstavljate nepresušan izvor ideja i predloga za poboljšanje celokupnog nastavnog procesa. Vaše ideje se brižljivo prikupljaju i implementiraju u sistem na obostrano zadovoljstvo, a sve sa ciljem da deca dožive savršeno školsko iskustvo.

Family friendly okruženje

Savremena je privatna osnovna škola koja roditelje smatra ravnopravnim partnerima u obrazovanju i vaspitanju učenika. Konstantno ohrabrujemo i podstičemo roditelje da se uključe u rad škole prenoseći učenicima svoja iskustva. Upoznajući se sa zanimanjem roditelja, deca često dobijaju ideju šta žele da rade kada porastu i uče o raznovrsnosti sveta koji ih čeka. Kroz takozvane roditeljske časove učenici mogu da steknu mnoga iskustva slušajući interesantne priče, savete i zapažanja ostvarenih ljudi o njihovim karijerama, poslovima i hobijima. Na taj način, uspostaviće se čvršće veze između učenika, roditelja i nastavnika i svi će činiti jednu kohezivnu, zdravu zajednicu sa zajedničkim ciljem – najbolje moguće obrazovanje za svakog učenika Savremene osnovne škole.

Zajednički rad

Osim ovih časova, roditelji će i na mnoge druge načine moći da participiraju u školskim aktivnostima i tako sami daju nemerljiv doprinos kvalitetu obrazovanja. Kroz razne projekte, kao što su na primer akcije prikupljanja materijalne pomoći za najugroženije, učenici će u saradnji sa roditeljima razviti svest o bitnosti dobrotvornog rada i brizi o ljudima. Na isti način, u akcijama očuvanja životne sredine učenici će uz roditeljsku pomoć kroz praktičan rad saznati sve o neophodnosti čuvanja planete na kojoj živimo.

Kreirajte i vi obrazovanje svog deteta

Roditelji koji to žele ohrabruju se da, zajedno sa učiteljima i nastavnicima, uzmu učešće u kreiranju personalizovanih planova za učenje svog deteta. Podstičemo roditelje da nam daju svoje mišljenje o napretku deteta, njegovom ličnom planu i programu i načinima za njegovo poboljšanje.

Vreme je da i vi imate reč kada se radi o obrazovanju vašeg deteta.

Slušamo vas.

Prijavite se

Upis za generaciju 2021/22. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »