Savremena zajedno sa roditeljima kreira idealnu školu

Škola kreirana sa roditeljima

Zajedno sa roditeljima do idealnog obrazovanja

Jednu od najjačih karika u lancu personalizovanog obrazovanja koje se sprovodi u Savremenoj osnovnoj školi čine roditelji naših učenika. Slobodno se može reći da vi predstavljate nepresušan izvor ideja i predloga za poboljšanje celokupnog nastavnog procesa. Vaše ideje se brižljivo prikupljaju i implementiraju u sistem na obostrano zadovoljstvo, a sve sa ciljem da deca dožive savršeno školsko iskustvo.

Family friendly okruženje

Savremena je privatna osnovna škola koja roditelje smatra ravnopravnim partnerima u obrazovanju i vaspitanju učenika. Konstantno ohrabrujemo i podstičemo roditelje da se uključe u rad škole prenoseći učenicima svoja iskustva. Upoznajući se sa zanimanjem roditelja, deca često dobijaju ideju šta žele da rade kada porastu i uče o raznovrsnosti sveta koji ih čeka. Kroz takozvane roditeljske časove učenici mogu da steknu mnoga iskustva slušajući interesantne priče, savete i zapažanja ostvarenih ljudi o njihovim karijerama, poslovima i hobijima. Na taj način, uspostaviće se čvršće veze između učenika, roditelja i nastavnika i svi će činiti jednu kohezivnu, zdravu zajednicu sa zajedničkim ciljem – najbolje moguće obrazovanje za svakog učenika Savremene osnovne škole.

Zajednički rad

Osim ovih časova, roditelji će i na mnoge druge načine moći da participiraju u školskim aktivnostima i tako sami daju nemerljiv doprinos kvalitetu obrazovanja. Kroz razne projekte, kao što su na primer akcije prikupljanja materijalne pomoći za najugroženije, učenici će u saradnji sa roditeljima razviti svest o bitnosti dobrotvornog rada i brizi o ljudima. Na isti način, u akcijama očuvanja životne sredine učenici će uz roditeljsku pomoć kroz praktičan rad saznati sve o neophodnosti čuvanja planete na kojoj živimo.

Kreirajte i vi obrazovanje svog deteta

Roditelji koji to žele ohrabruju se da, zajedno sa učiteljima i nastavnicima, uzmu učešće u kreiranju personalizovanih planova za učenje svog deteta. Podstičemo roditelje da nam daju svoje mišljenje o napretku deteta, njegovom ličnom planu i programu i načinima za njegovo poboljšanje.

Vreme je da i vi imate reč kada se radi o obrazovanju vašeg deteta.

Slušamo vas.

Prijavite se

Upis za generaciju 2024/25. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »