IOS I ANDROID APLIKACIJA SAVREMENE OSNOVNE ŠKOLE

Za najmodernije, STVARNO DRUGAČIJE učenje

Kreirali smo za vas još jedan alat podržan savremenim tehnologijama – iOS i Android aplikaciju Savremene osnovne škole za mobilno učenje i praćenje nastave.

Roditelji, da li ste zamišljali da vaša škola prati sve svetske trendove? Da li biste želeli da vaše dete uči na potpuno drugačiji, savremeni način? Da usvajanje znanja bude još lakše i brže i da isprobate nešto jedinstveno u oblasti obrazovanja u regionu?

Besplatna iOS i Android aplikacija Savremene osnovne škole omogućava vam pristup online platformi za još lakše, zanimljivije i interaktivnije učenje osnovca preko telefona ili tablet uređaja.


Sve što vam je potrebno sada je još dostupnije

Gde god da se vaš osnovac nalazi, sada može pristupiti interaktivnim materijalima za učenje i na najlakši način proširiti svoja znanja i van učionice. Sve što želi da sazna sada će mu biti mnogo dostupnije.

Preko aplikacije na uređaju osnovac može četovati sa svojim nastavnicima u svakom trenutku, rešavati razne testove, gledati zanimljive video-materijale. Uživo može pratiti razna predavanja i časove, razmenjivati utiske i znanja sa ostalim učenicima čime će još bolje upotpuniti svoje znanje.

Materijali za učenje bilo kad i bilo gde

Nikad nije bilo lakše doći do svih potrebnih materijala za učenje. Zahvaljujući aplikaciji, osnovac više ne mora, kad propusti neki čas, da pita drugare šta je propustio ili da prepisuje iz njihovih svezaka. Sve dostupne nastavne materijale može preuzeti preko aplikacije Savremene osnovne škole i njegovo učenje može da počne.

Live chat

Videos

Tasks

Live Class

Courses

Messages

Rešavajte testove i proverite svoja znanja u svakom trenutku

Uz iOS i Android aplikaciju Savremene osnovne škole za mobilno učenje i praćenje nastave osnovac više ne mora pitati nekoga da ga preslišava u vezi sa nekom lekcijom. Sada sam ili uz pomoć roditelja, na zanimljiv i moderan način, može da proveri koliko je naučio i napredovao i da shvati u kojoj oblasti još može da unapredi svoja znanja. Na ovaj način svoja znanja može proveriti bilo kad tako što izabere vrstu testa, prevuče ili dopiše tačan odgovor.

Pitajte svog nastavnika sve što vas zanima

U svakom trenutku savremeni osnovci imaju jedinstvenu priliku da pitaju sve što nisu razumeli ili da saznaju nešto više od onoga što se pričalo na času – preko čet konsultacija sa njihovim nastavnicima. Mogu i da razmenjuju savete sa svojim drugarima iz škole i da u svakom trenutku budu u toku sa svim dešavanjima u školi.

Preuzmite iOS i Android aplikaciju odmah

Aplikaciju iOS ili Android možete preuzeti veoma jednostavno, preko App Store ili Google Play Store prodavnica ili klikom na slike pored.

Roditelji, ako želite da vaše dete svakodnevno uči i napreduje, a da pritom samo organizuje svoje vreme i ne zanemaruje obaveze, isprobajte učenje preko mobilne aplikacije Savremene osnovne škole!