3D ŠTAMPAČ, SKENER I OLOVKA

ZA ZABAVNO UČENJE BEZ GRANICA

U Savremenoj osnovnoj školi koristi se najsavremenija 3D tehnologija, kako bi učenicima približila gradivo, obogatila nastavni proces dodatnim sadržajima i usvajanje gradiva učinila efektnijim.

3D olovka podiže časove likovnog i tehničkog na viši nivo tako što omogućava školarcima da crtaju u tri dimenzije. Sve predmete koje zamisle učenici sada mogu i stvoriti jednostavnom upotrebom olovke.

Olovka je jednostavna za rukovanje i specijalno dizajnirana da odgovori na različite edukativne zahteve. Vaše dete uči kroz zabavu i razvija kreativnost crtajući najrazličitije oblike.

3D olovka
3D skener

3D skener za samo nekoliko minuta stvara trodimenzionalne digitalne modele. Ono što je zvučalo kao naučna fantastika postalo je stvarnost koja je dostupna učenicima Savremene.

Preciznost i automatizovanost ovih skenera omogućava školarcima da pred sobom vide neverovatne digitalne modele koje su zamislili. Na taj način, nastavni proces se vizuelizuje i deci postaje znatno prijemčiviji.

Učenici Savremene osnovne škole u prilici su da koriste i 3D štampač. Ovaj revolucionarni gedžet promenio je način proizvodnje i koristi se u školama širom sveta kao vredan edukativni resurs.

Zahvaljujući štampanju objekata sloj po sloj, štampač kreira najrazličitije predmete kojima se lekcije obogaćuju i tako učenicima ostaju duže u pamćenju.

3D štampač

Tehnologija za učenje u tri dimenzije

Inovativni gedžeti posebno su prilagođeni najmlađim školarcima, gde daju izvanredne rezultate.

Vizuelizacija gradiva pomoću olovke, skenera i štampača omogućava školarcima da ono o čemu uče vide i opipaju.

To je od izuzetnog značaja za razvoj deteta, jer u ovom periodu školarci najbolje uče kroz praktične primere. Učestvovanje u zajedničkom stvaranju objekata razvija timski duh kod dece, podstiče maštu i oslobađa kreativnost.

3D TEHNOLOGIJA NAJMLAĐIMA POMAŽE U:

VIZUALIZACIJI GRADIVA
RAZVIJANJU MAŠTE I KREATIVNOSTI
NEGOVANJU TIMSKOG DUHA

OD IDEJE DO REALIZACIJE

3D tehnologija je posebno pogodna za osnovce od 5. do 8. razreda. Njena upotreba u nastavi osposobljava decu za samostalno učenje i timski rad.

Jedan od načina korišćenja ove tehnologije su zadaci u kojima se od učenika traži da kreiraju projekat: cilj je da osmisle neki edukativni predmet ili predmet za upotrebu van učionice i da u pismenom predlogu opišu njegove prednosti i namenu. Nakon toga, predmet mogu zaista da naprave na štampaču.

Na ovaj način savremeni osnovci razvijaju inventivnost i uče kako da napišu i kreiraju jednostavan projekat i svoje ideje pretvore u opipljive objekte pomoću 3D tehnologije.

BENEFITI ZA STARIJE OSNOVCE

SAMOSTALNOST U UČENJU I TIMSKI RAD
PRODUKTIVNIJE KREIRANJE PROJEKATA
RAZVIJANJE INVENTIVNOSTI
OŽIVLJAVANJE GRADIVA

3D tehnologija koja se koristi u Savremenoj dozvoljava deci da uče kroz zabavu, saradnju i kreativno rešavanje zadataka, dok nastavni proces doživljavaju i oživljavaju u tri dimenzije.

Prijavite se

Upis za generaciju 2024/25. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »