Partneri u obrayovanju i vaspitanju

Partneri u obrazovanju i vaspitanju

Zajedno sa roditeljima kreiramo najbolje moguće okruženje za svako dete

U Savremenoj se držimo jednostavnog pravila: roditelji naše dece su naši prijatelji i partneri koji nam značajno pomažu u unapređenju obrazovanja. Bez feedbacka koji dobijamo od roditelja bilo bi nemoguće održati zacrtani kvalitet. Zato ohrabrujemo roditelje da aktivno daju povratne informacije uz pomoć kojih će putanja razvoja njihove dece uvek biti uzlazna. Te informacije, koje će biti prikupljane kroz redovno anketiranje roditelja, neće biti samo slovo na papiru, već će se svaki savet uzeti u obzir i biti dragocen prilikom formulisanja još bolje školske svakodnevice za vaše i naše osnovce i obezbeđivanja još boljih rezultata.

U saradnji sa roditeljima posebna pažnja biće usmerena na otkrivanje i podsticanje talenata i adaptiranje personalizovanih modela rada za svakog učenika.

Politika otvorenih vrata

Zbog toga što sa roditeljima gajimo prijateljske odnose, oni su u Savremenoj uvek dobrodošli. Svaki roditelj će biti dočekan kao pravi prijatelj i kroz srdačan i otvoren razgovor razmotrićemo sve aspekte koji mogu da utiču na bolji doživljaj školovanja dece. Spremni smo da saslušamo i usvojimo svaki konstruktivan predlog u cilju zajedničkog napretka svih učesnika u obrazovnom sistemu.

Pojedinačni roditeljski sastanci

Zbog personalizovanog plana i programa kakav se neguje u Savremenoj, izražena je potreba da nastavnici i učitelji provedu više vremena u konsultacijama i razgovoru sa roditeljima. Zbog toga je svim roditeljima omogućeno da kroz individualne jedan na jedan roditeljske sastanke saznaju sve pojedinosti o radu i napretku svoje dece, te da zajedno sa nastavnicima pronađu prostor za dodatna pobošljanja.

Uključivanje roditelja u saradnju

Kroz komunikacione kanale koje obezbeđuje škola, roditelji dece koja pohađaju Savremenu mogu međusobno da sarađuju i da planiraju i organizuju aktivnosti koje će poboljšati kvalitet školovanja sve dece. Roditelji takođe imaju mogućnost da iznose konstruktivne i kreativne predloge koji će ući u zvaničan kurikulum. Svi predlozi i zapažanja roditelja se brižljivo prikupljaju i o njihovim ishodima se javno raspravlja kako bismo svi zajedno sinergetski došli do najboljeg mogućeg kvaliteta školovanja.

Prijavite se

Upis za generaciju 2024/25. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »