Šta sve nudi Savremena osnovna škola?

Izaberite idealan program za svog školarca

U Savremenoj osnovnoj školi možete birati između dva programa: Nacionalnog programa i Kombinovanog programa.

 

Nacionalni program

Nacionalni program

Na srpskom jeziku

Nacionalna diploma

Kombinovani program

Kombinovani program

Nastava na srpskom i engleskom jeziku

Nacionalna diploma + Cambridge School Report

Cambridge program

Cambridge program

Na engleskom

ICT Starters Cambridge diploma

Učenici Savremene osnovne škole zavoleće učenje i celokupno školovanje uz jedinstveni i kreativni pristup usvajanja novih znanja. Pristup gradivu iz različitih perspektiva omogućiće školarcima da efikasno ispunjavaju svoje obaveze i postave važan temelj za budućnost.

Snalaženje mališana u početnim razredima osnovne škole je veoma važno za ostvarivanje njihovog potencijala, dok će tinejdžeri postati savremeni istraživači – kako novih znanja tako i svojih interesovanja koja će im pomoći da donesu pravilnu odluku o nastavku svog školovanja. Multidisciplinarno učenje, moderno okruženje, softver za učenje i brojne druge pogodnosi vaše dete će podstaći na logičko razmišljanje i samostalnost prilikom sticanja veština.

I–IV razred

Rani razredi osnovne škole posebno su važni za formiranje dečje ličnosti, zbog čega je program u Savremenoj posebno prilagođen ovom osetljivom periodu. Inovativnim pristupom im pomažemo da na lak i zanimljiv način steknu potrebna znanja, ali i razviju ispravne principe i vrednosti.

Prepoznavanje i razvijanje talenata, kompletan dečji razvoj, individualan pristup, multidisciplinarno učenje i veštine za 21. vek. I mnogo ljubavi. Da naša deca budu srećna. VIŠE >>

V–VIII razred

Ovo je jako važan i osetljiv period, jer ulazak u adolescenciju za vas kao roditelja i nas kao nastavnike nosi veliku odgovornost da im zadržimo ljubav prema školi i produbimo glad za znanjem.

Zanimljivo učenje, projektna nastava, interaktivnost, tehnologija, finski obrazovni model. I puno ljubavi. Za decu koja idu u školu sa osmehom. VIŠE >>

Prijavite se

Upis za generaciju 2024/25. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »