Školski autobus

INTELLIGENT SCHOOL BUS

UČIONICA NA TOČKOVIMA

Učenici Savremene osnovne škole na nastavu mogu da dolaze savremeno opremljenim, komfornim i bezbednim školskim autobusom, kojim odlaze i na posebno organizovane izlete, izložbe, koncerte; u pozorište, bioskope i na druge vannastavne aktivnosti.

Od kuće do škole i nazad

Pametni autobus dolazi po vaše dete na adresu i vozi ga do škole. Nakon nastave, autobus vraća školarca kući. Ova usluga je posebno pogodna za najmlađe osnovce, jer roditelji ne moraju da brinu kako će dovesti dete na nastavu. Za sve će se pobrinuti naš pametni autobus, koji obezbeđuje komfor i sigurnost za vas i vašeg mezimca.

BEZBEDNOST, UDOBNOST, SMART TEHNOLOGIJA

Pametni autobus Savremene osnovne škole ima kapacitet od 23 mesta, klimatizovan je i opremljen modernim uređajima koji vožnju čine edukativnom i zabavnom.

Učenicima su na raspolaganju USB punjači, Apple TV na kom mogu da gledaju različite edukativne sadržaje, besplatan Wi-Fi, moderan mikrofon i napredno ozvučenje preko kog mogu da slušaju edukativne i zabavne sadržaje.

Poseban akcenat stavljen je na bezbednost učenika tokom vožnje: sedišta su opremljena pojasevima, anatomski su oblikovana i pružaju dovoljno prostora svakom detetu.

Inovativni Intelligent School Bus odlikuje bezbedna i komforna vožnja ispunjena interesantnim aktivnostima.

ŠKOLA NA TOČKOVIMA

Opremljenost školskog autobusa čini ga posebno pogodnim za izlete i ekskurzije, kao i odlaske u pozorište, na koncerte i na izložbe. Intelligent tehnologija autobusa nastavnicima dozvoljava da drže kratka predavanja i prikazuju zanimljive sadržaje i tako edukuju učenike dok putuju.

Nastava u Savremenoj nikada ne prestaje, pa čak ni kad se putuje do zanimljivih odredišta koje škola bira za učenike.

Prijavite se

Upis za generaciju 2022/23. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »