AMAZON ECHO

Asistent koga učenici obožavaju

Amazon Echo ili Alexa, kako ga naši učenici zovu, inovativni je uređaj sa osetljivošću na glas. Kroz glasovne komande učenici mogu da postave mnoštvo pitanja i dobiju odgovore o različitim stvarima kao što su prirodne pojave, zanimljive činjenice, istorijski događaji i sadržaj knjiga, kao i informacije iz svakodnevnog života.

Jednostavno je – najrazličitiji izvori znanja i važne edukativne informacije su nadohvat svakog osnovca, a Amazon Echo je njegov verni pomoćnik na svakom času.

Na pitanja učenika ne odgovaraju samo učitelji

Amazon Echo ima svoju primenu u časovima za osnovce od I-IV razreda. On je tu da svojim odgovorima zadovolji njihovu neiscrpnu radoznalost, a istovremeno učestvuje zajedno sa njima u različitim kreativnim i edukativnim igrama.

Školarci uče osnove engleskog jezika, kako se speluju reči i da ih tečno čitaju. Igraju se pogađanja brojeva, nadmeću se u popularnoj igri papir, kamen, makaze i drugim društvenim igrama. Alexa našim najmlađim osnovcima takođe rado pripoveda zanimljive priče, što najmlađima pomaže da obogate svoju maštu i usavrše engleski jezik.

To je drugar koga najmlađi osnovci zaista obožavaju.

BENEFITI ZA NAJMLAĐE

UPOZNAVANJE SA ENGLESKIM JEZIKOM
UČENJE BROJEVA I RAČUNSKIH OPERACIJA
IGRANJE DRUŠTVENIH IGARA
UČENJE ČITANJA

Amazon Echo za starije osnovce

Pored mlađih osnovaca, i učenici od V do VIII razreda imaju koristi od upotrebe ovog inovativnog gedžeta u nastavi.

Alexa pruža odgovore iz najrazličitijih oblasti: istorije, geografije, biologije, fizike, hemije; rešava jednostavne matematičke probleme; jača jezičke kompetencije savremenih osnovaca učeći ih da speluju ili ih upoznaje sa sinonimima konkretnih reči… Amazon Echo potpomaže i razvijanje enciklopedijskog znanja kod učenika tako što pruža zanimljive činjenice iz sveta oko nas.

Koliko Aleksu vole učenici, toliko ga vole i učitelji i nastavnici, jer je on njihov veran asistent koji im upotpunjava školske aktivnosti.

Amazon Echo je asistent koji nastavu čini interaktivnom, kreativnom i dinamičnom i savremenim osnovcima omogućava pristup različitim izvorima znanja na jednostavan način.

BENEFITI ZA STARIJE OSNOVCE

POMOĆ U RAZUMEVANJU LEKCIJA
JAČANJE JEZIČKIH KOMPETENCIJA
REŠAVANJE SLOŽENIH MATEMATIČKIH ZADATAKA
BOGAĆENJE ENCIKLOPEDIJSKOG ZNANJA
Prijavite se

Upis za generaciju 2024/25. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »