Dodatna pomoć u učenju

Platforma za podršku učenju

Online kursevi kao dodatna pomoć u učenju, za one koji žele više

U Savremenoj osnovnoj školi svi učenici mogu da koriste Platformu za podršku učenju (Distance Learning platforma-DL platforma) na kojoj mogu pronaći sve što obuhvata školski život – materijale sa časova, ocene, informacije o predmetima, dodatne kurseve za usavršavanje, ali ovu platfomu koriste i za izradu domaćih zadataka.

Platforma je dostupna 24 časa, sedam dana u nedelji. Reč je o jedinstvenom patentu LINK groupa koji je izradio tim sastavljen od eminentnih stručnjaka, a o čijem održavanju brine veliki broj inženjera. Sve što je savremenom osnovcu potrebno su tablet ili lap top i internet konekcija.

IZRADA DOMAĆIH ZADATAKA NIKADA NIJE BILA LAKŠA

U Savremenoj osnovnoj školi učenici rade domaće zadatke online.

Roditelji osnovaca koji su tek krenuli u školu preko DL platforme dobijaju obaveštenja o zadacima koje njihov školarac treba da uradi, ali i podsetnike koji im napominju koji zadaci nisu završeni, a kojima ističe rok za predaju.

Svakog petka, roditelj i učenici starijih razred dobijaju obaveštenje o urađenim/neurađenim zadacima iz tekuće nedelje, kao i zadacima koje treba uraditi sledeće nedelje.

Kako su sveže upisani osnovci premali da sami pristupaju ovoj platformi, oni dobijaju pomoć od svojih učitelja, roditelja i školskih koordinatora. Platforma omogućava da vaš školarac nikada ne zaboravi svoj domaći i da vi budete u toku sa njegovim ispunjavanjem obaveza.

BENEFITI DL PLATFORME ZA RODITELJE:
UVID U ISPUNJAVANJE OBAVEZA DETETA
SVI PODACI O DETETU NA JEDNOM MESTU
OBAVEŠTENJA O USPEHU UČENIKA
PODSETNICI I ROKOVI

Kako u praksi funkcioniše izrada domaćih zadataka na DL platformi? Na njoj nastavnici postavljaju zadatke i dodaju fajlove koji su neophodni za njihovo rešavanje.

Na jednom mestu, vaše dete ima pregled svih zadatih domaćih zadataka, kao i rokova za svaki od njih. Učenik može da postavlja pitanja nastavniku preko aplikacije, kao i da dodaje fajlove. Nastavnicima stižu obaveštenja i mogu uvek blagovremeno da pomognu vašem detetu.

Urađeni zadaci mogu se menjati neograničeno puta pre konačnog slanja, tako što se samo čuvaju na platformi. Kada je dete zadovoljno urađenim, jednostavnim klikom na dugme Pošalji, zadatak se predaje nastavniku.

BENEFITI DL PLATFORME ZA UČENIKE:
IZRADA DOMAĆIH ZADATAKA ONLINE
MOGUĆNOST DODATNOG USAVRŠAVANJA
KOMUNIKACIJA SA UČITELJIMA I NASTAVNICIMA
LAKA PROVERA OCENA

ONLINE KURSEVI ZA UČENIKE SAVREMENE OSNOVNE ŠKOLE

Online platforma za podršku učenju omogućava učenicima i da, pored osnovne nastave, pohađaju dodatne besplatne kurseve preko interneta koji im omogućavaju da savladaju različite oblasti koje nisu obuhvaćene standardnim školskim programom, a koje im mogu pomoći u ličnom i akademskom napretku.

Kursevi za najmlađe

Mlađi osnovci imaju mogućnost da na DL platformi uz pomoć roditelja koriste različite edukativne aplikacije od malih nogu.

Poseban program koji je kreiran za njih omogućava učenicima da na zabavan i efikasan način dožive prvi susret sa matematikom kroz:

  • zanimljive animirane video-materijale sa mnoštvom imaginarnih likova;
  • slikovito i jednostavno objašnjenje brojeva, merenja i geometrije;
  • zadatke čuvene Khan akademije specijalno namenjene uzrastu deteta.

Pored toga, vašem detetu su na raspolaganju i mnoge druge aplikacije, koje ga uče osnovama engleskog jezika ili mu donose različite edukativne i zabavne sadržaje koji mu omogućavaju da uči kroz igru.

Motivacija za učenje

Kursevi za starije osnovce

Stariji osnovci na Platformi za podršku učenju mogu kada žele dodatno da slušaju kurseve engleskog jezika, matematike i efikasnog učenja, uz pomoć kojih ne samo da će značajno obogatiti školsko gradivo već će im biti olakšana i priprema za upis u srednje škole i gimnazije.

ZAJEDNICA RODITELJA, NASTAVNIKA I UČENIKA

DL platforma okuplja nastavnike, roditelje i učenike kako bi zajedničkim snagama stvorili najkvalitetnije obrazovanje za učenika. Ujedno, detetu pomaže da lakše ispuni svoje školske obaveze, dok roditelji mogu stalno da budu u toku sa napretkom svog mezimca.

Roditelji i učenici već na samom početku školske godine dobijaju pristupne podatke za DL platformu, preko kojih joj mogu pristupati na jednostavan način kad god to požele.

Prijavite se

Upis za generaciju 2024/25. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »