Zvanične akreditacije kao dokaz kvaliteta

međunarodna i nacionalna potvrda vrednosti

Akreditacija Ministarstva prosvete

Rešenjem Ministarstva prosvete Republike Srbije, Savremena osnovna škola dobila je dozvolu da sprovodi nastavni plan i program za osnovnu školu. Ovaj plan i program konstantno se modernizuje i unapređuje kroz nove nastavne materijale i druge resurse za usavršavanje – kako učenika tako i nastavnika.

Programi Savremene osnovne škole fokusirani su na sticanje fundamentalnih znanja, kao i upoznavanje sa nacionalnim i svetskim kulturnim vrednostima. Akcenat je na interaktivnoj nastavi sa najnovijom edukativnom tehnologijom s ciljem da se učenicima obezbedi najkvalitetnije moguće obrazovanje.

Prestižna Kembridž akreditacija

Univerzitet u Kembridžu akreditovao je Osnovnu školu „Savremena” kao međunarodnu Kembridž školu, čime je ovlašćena za izvođenje nastave za učenike u okviru mreže Cambridge Assessment International Education.

Cambridge

Akreditacija se dobija na osnovu strogih kriterijuma koji procenjuju obučenost nastavnog kadra, raznovrsnost nastavnih materijala, opremljenost prostora i sigurnosne mere, zbog čega je Savremena posebno ponosna na titulu koju nosi.

Kembridž potvrde za svet na dlanu

Kembridž akreditacija znači da se u Savremenoj odvija nastava koja ispunjava visoke standarde kvaliteta oličene u ovom prestižnom univerzitetu.

Ovakav vid učenja kreiran je direktno u Kembridž centru za međunarodne ispite i obezbeđuje učenicima svetski priznate sertifikate koje omogućavaju nastavak školovanja u zemlji i u inostranstvu.

Kombinovani program u Savremenoj

Ukoliko se odlučite za Kombinovani-Kembridž program, obezbedićete svom detetu školovanje po prestižnom kurikulumu odobrenom od strane svetski priznatog univerziteta.

Kembridž akreditacije garantuju kvalitet koji vašem školarcu omogućava da usvoji znanja i veštine koji će učiniti da bude rame uz rame sa svetom.

Osim visokog kvaliteta znanja, Kembridž učenje obezbeđuje razvijanje multikulturalizma i kritičko razmišljanje i usađuje želju za celoživotnim učenjem.

Sve ovo čini suštinu kvaliteta po kom se Kembridž školarci ističu i prepoznaju svuda u svetu.

Benefiti Kembridž akreditacije

KEMBRIDŽ STANDARDI OBRAZOVANJA
ODLIČAN ENGLESKI JEZIK
SVETSKI PRIZNATA DIPLOMA
INTERNACIONALNA PREPOZNATLJIVOST

AKREDITACIJA NEW NORDIC SCHOOLA

Savremena je postala jedina akreditovana osnovna škola u regionu sa finskim modelom obrazovanja. Kroz partnerstvo sa New Nordic Schoolom, Savremena je u svoje nastavne pristupe implementirala čuveni Nordic Baccalaureate program.

Reč je o sveobuhvatnom i interdisciplinarnom kurikulumu koji se temelji na personalizovanom pristupu učeniku i u koji je utkano 17 ciljeva održivog razvoja Ujedinjenih nacija.

Kroz kombinaciju finskog modela obrazovanja sa drugim naprednim i inovativnim nastavnim praksama, u Savremenoj se neguju učenički talenti, razvijaju znanja i veštine cenjene od savremenih poslodavaca, ali i važne za dalji akademski razvoj, vodi se računa o fizičkom i mentalnom zdravlju učenika kroz razvijanje empatije i upornosti u prevazilaženju problema i izazova.

Prijavite se

Upis za generaciju 2024/25. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »