Zvanične akreditacije kao dokaz kvaliteta

međunarodna i nacionalna potvrda vrednosti

Akreditacija Ministarstva prosvete

Rešenjem Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Savremena osnovna škola dobila je dozvolu da sprovodi nastavni plan i program za osnovnu školu. Ovaj plan i program konstantno se modernizuje i unapređuje kroz nove nastavne materijale i druge resurse za usavršavanje – kako učenika tako i nastavnika.

Programi Savremene osnovne škole fokusirani su na sticanje fundamentalnih znanja, kao i upoznavanje sa nacionalnim i svetskim kulturnim vrednostima. Akcenat je na interaktivnoj nastavi sa najnovijom edukativnom tehnologijom s ciljem da se učenicima obezbedi najkvalitetnije moguće obrazovanje.

Prestižna Kembridž akreditacija

Univerzitet u Kembridžu akreditovao je International School Savremenu kao međunarodnu Kembridž školu, čime je ovlašćena za izvođenje nastave za učenike u okviru mreže Cambridge Assessment International Education.

Cambridge

Akreditacija se dobija na osnovu strogih kriterijuma koji procenjuju obučenost nastavnog kadra, raznovrsnost nastavnih materijala, opremljenost prostora i sigurnosne mere, zbog čega je Savremena posebno ponosna na titulu koju nosi.

Kembridž potvrde za svet na dlanu

Kembridž akreditacija znači da se u Savremenoj  odvija nastava koja ispunjava visoke standarde kvaliteta oličene u ovom prestižnom univerzitetu.

Ovakav vid učenja kreiran je direktno u Kembridž centru za međunarodne ispite i obezbeđuje učenicima svetski priznate sertifikate koje omogućavaju nastavak školovanja u zemlji i u inostranstvu.

Savremena International School

Ukoliko se odlučite za Kombinovani program, obezbedićete svom detetu školovanje po prestižnom kurikulumu odobrenom od strane svetski priznatog univerziteta.

Kembridž akreditacije garantuju kvalitet koji vašem školarcu omogućava da usvoji znanja i veštine koji će učiniti da bude rame uz rame sa svetom.

Osim visokog kvaliteta znanja, Kembridž učenje obezbeđuje razvijanje multikulturalizma i kritičko razmišljanje i usađuje želju za celoživotnim učenjem.

Sve ovo čini suštinu kvaliteta po kom se Kembridž školarci ističu i prepoznaju svuda u svetu.

Benefiti Kembridž akreditacije

KEMBRIDŽ STANDARDI OBRAZOVANJA
ODLIČAN ENGLESKI JEZIK
SVETSKI PRIZNATA DIPLOMA
INTERNACIONALNA PREPOZNATLJIVOST

AKREDITACIJA NEW NORDIC SCHOOLA

Savremena je postala jedina akreditovana osnovna škola u regionu sa finskim modelom obrazovanja. Kroz partnerstvo sa New Nordic Schoolom, Savremena je u svoje nastavne pristupe implementirala čuveni Nordic Baccalaureate program.

Reč je o sveobuhvatnom i interdisciplinarnom kurikulumu koji se temelji na personalizovanom pristupu učeniku i u koji je utkano 17 ciljeva održivog razvoja Ujedinjenih nacija.

Kroz kombinaciju finskog modela obrazovanja sa drugim naprednim i inovativnim nastavnim praksama, u Savremenoj se neguju učenički talenti, razvijaju znanja i veštine cenjene od savremenih poslodavaca, ali i važne za dalji akademski razvoj, vodi se računa o fizičkom i mentalnom zdravlju učenika kroz razvijanje empatije i upornosti u prevazilaženju problema i izazova.

Prijavite se

Upis za generaciju 2023/24. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »