Uniforme savremenih osnovaca

ŠKOLSKE UNIFORME

KVALITET I STIL KAO IZRAZ UNUTRAŠNJIH VRLINA

Savremena osnovna škola neguje tradicionalni kodeks oblačenja. Učenici, nastavnici i celokupno osoblje nose specijalno kreirane uniforme.

Na ovaj način promoviše se jednakost i neguje duh pripadnosti školi, a kako se uniforme za razrede razlikuju po boji, omogućava se svakom razredu da iskaže svoj identitet. Ove moderno kreirane uniforme sačinjene su od prirodnih materijala i zadovoljavaju visoke kriterijume elegancije i udobnosti.

Uniforme kao odraz savremenosti

Uniforme koje učitelji, nastavnici i školarci ponosno nose pažljivo su prožete bojama Savremene: crvenom, plavom, zelenom i žutom.

Ovo su boje koje simbolizuju misiju, viziju i vrline pripadnika Savremene: radoznalost, hrabrost, kreativnost, upornost, altruizam i drugarstvo.

Pored boja škole, uniforme su prožete sivom i belom bojom, koje simbolizuju posvećenost i otvorenost ka usvajanju novih znanja.

Izgled uniformi upućuje na inovativnost, uspešnost i veru u znanje i obrazovanje – osnovne vrednosti Savremene.

Šta uniforme simbolišu?

Kako izgleda uniforma učenika od I do IV razreda?

Učenice u uniformi

Uniforma za mlađe osnovce sastoji se od:

1. Polo majica kratkih rukava sa logom škole, izrađenih od najkvalitetnijeg pamuka, kako bi bile što udobnije za učenike budući da će veći deo dana provoditi u njima.

Svaki razred ima posebnu boju majica kao znak raspoznavanja i identiteta:

  • prvi razred – plava boja;
  • drugi razred – zelena boja;
  • treći razred – crvena boja;
  • četvrti razred – žuta boja.

2. Opreme u kojoj školarci rade fizičko: sportska bela majica kratkih rukava sa logom škole izrađena od fit materijala koji dozvoljavaju koži da diše, donji deo trenerke za hladnije vreme, šortsevi za toplije i gornji deo trenerke. Sva oprema dolazi od eminentnih sportskih proizvođača i dizajnirana je za maksimalnu udobnost i prijatnost vašeg deteta.

Kako izgledaju uniforme učenika od V do VIII razreda?

S obzirom na to da ovaj period predstavlja prelaz iz dečjeg sveta u svet odraslih, uniforme za starije osnovce dizajnirane su da to istaknu. One se sastoje od:

1. Elegantnih polo majica kratkih rukava sa logom škole i bojama prilagođenim razredu. Peti razred predstavlja plava boja, šesti razred – zelena boja, sedmi – crvena, a osmi razred predstavlja žuta boja.

Odeća je izrađena od najkvalitetnijih materijala u kojima će se vaš osnovac osećati prijatno i elegantno dok obavlja svoje svakodnevne školske aktivnosti.

Uniforme za učenike od V do VIII razreda

2. Opreme u kojoj osnovci rade fizičko: sportska bela majica kratkih rukava sa logom škole, donji deo trenerke ili šorts, i gornji deo trenerke. Oprema dolazi od eminentnih proizvođača sportske opreme i fitnes rekvizita i dizajnirana je tako da pružu vašem osnovcu maksimalan komfor i funkcionalnost tokom bavljenja sportom.

Kako izgledaju uniforme učitelja i nastavnika Savremene osnovne škole?

Uniforma za učiteljice i nastavnice sastoji se iz: elegantnih pantalona/suknje, bele košulje, sivog sakoa i ešarpe u boji odeljenja (prvi razred – plava, drugi – zelena, treći – crvena, četvrti – žuta), dok učitelji i nastavnici nose lepo krojene pantalone i bele košulje ili majice.

Kodeks oblačenja koji promoviše zajedništvo i ravnopravnost

Kodeks oblačenja u Savremenoj propisan je kako bi se promovisale zajedničke vrednosti i ravnopravnost svih pripadnika škole.

Spoljašnja besprekornost odraz je unutrašnjih vrlina. Naši učenici i njihovi roditelji, kao i učitelji, nastavnici i pomoćno osoblje svesni su toga. Uniforme Savremene nose se sa ponosom i odgovornošću.

Prijavite se

Upis za generaciju 2024/25. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »