Sveobuhvatan paket za pametno školovanje

School Starter Set

Savremeni komplet za učenike kao poklon dobrodošlice

Na svečanom prijemu u Savremenu osnovnu školu, koji se održava prvog dana nove školske godine, učenici dobijaju Savremena School Starter Set. U njemu se nalazi niz lepih i korisnih rekvizita za savremenu školsku avanturu koja je pred novim osnovcima.

Šta se nalazi u ovom setu?

School starter set

Na početku školovanja osnovci na poklon dobijaju školsku uniformu sa obeležjima Savremene osnovne škole. Uniformu u školi ne nose samo učenici, već i svi zaposleni, što je karakteristično za najrazvijenije školske sisteme širom sveta.

Školski pribor za beleške

Kao deo ovog paketa savremeni osnovci na poklon dobijaju komplet svezaka i olovaka sa obeležjima škole. Iako je većina roditelja zajedno sa svojom decom već bila u nabavci školskog pribora, sveske i olovke su nešto što će uvek dobro doći vašim mališanima tokom školovanja.

Školski pravilnik za efikasnije uklapanje u novu sredinu

Pored školskog pribora, u Savremenom School Starter Setu nalazi se i pravilnik koji će vas i učenike detaljnije upoznati sa funkcionisanjem škole. Ovaj pravilnik će vam pomoći da utvrdite pravila ponašanja učenika, nastavnika i roditelja, kao i da saznate koja su njihova prava, obaveze i odgovornosti.

Osim toga, dobićete informacije o načinu na koji se ocenjuju učenici, koji kodeks oblačenja će vaše dete morati da poštuje i još mnogo toga.

Za uspešan početak školske godine

Savremeni School Starter Set pokazaće novim školarcima da je svaki učenik podjednako važan i pomoći im da se lakše uklope u novu sredinu. Sa druge strane, pravilnik Savremene osnovne škole će pomoći učenicima da se upoznaju sa pravilima i da reše sve nedoumice u vezi sa radom škole.

Upoznavanje sa ovim pravilnikom će biti od velike koristi i za roditelje kako bi mogli da upute svoje dete u to kakvo ponašanje je prihvatljivo u novoj sredini i pomognu im da se što bolje uklope, a školske uniforme će doprineti jednakosti između učenika, kao i bržem uklapanju u novo društvo i u moderno okruženje škole.

Prijavite se

Upis za generaciju 2024/25. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »