Test za roditelje

Test za roditelje

Obrazovne institucije
Obrazovni servisi
Učenje i praksa

DODATNE USLUGE

NA RASPOLAGANJU VAMA I VAŠEM DETETU

Savremeni osnovci koriste niz različitih usluga koje imaju za cilj da njihov boravak u školi učine maksimalno komfornim i stvore što bolje uslove za učenje.

Od prevoza, ishrane i dodatnog rada za mlađe osnovce, preko ekskurzija i rekreativne nastave, do različitih radionica – Savremena osnovna škola je škola koja stoji na raspolaganju vama i vašem detetu.

Organizovan prevoz

Savremena nudi uslugu organizovanog prevoza učenika od kuće do škole i od škole do kuće.

Cena se formira u odnosu na broj učenika koji idu u istom pravcu, broj dana za koje je potreban prevoz i razdaljinu koja se prelazi.

Dodatni rad

Na zahtev roditelja, učenici od I do IV razreda imaju mogućnost dodatnog rada.

Posvećen tim učitelja postaraće se da vreme provedeno u školi van redovne nastave bude sadržajno i relaksirajuće. Učenici će završiti svoje domaće zadatke, a preostalo vreme mogu da se odmaraju u prostorijama za relaksaciju ili da stiču dodatno znanje iz oblasti koje ih interesuju.

Celodnevni boravak
Zdravi obroci

Zdrava ishrana

Učenici Savremene osnovne škole mogu da se pretplate na zdravu dnevnu ishranu u školi koja sadrži supu, glavno jelo, salatu, integralno pecivo i voće.

Svakog meseca roditelj bira koja jela želi da budu na meniju njegovog deteta. Obroke doprema odabrana ketering služba, a hrana se servira u školskom restoranu.

Rekreativna nastava

Za učenike od I do IV razreda organizujemo rekreativnu nastavu, čime im omogućavamo da na zanimljivim destinacijama stiču nova znanja i učvršćuju prijateljstva.

Zajedno sa roditeljima biramo destinaciju i period godine u kom će se nastava realizovati, dok se, uz ponudu prevoznika, određuje i cena.

Rekreativna nastava
Putovanja

Ekskurzije i izleti

Svake godine Savremena vodi učenike na jednodnevne izlete ili višednevne ekskurzije. U dogovoru sa roditeljima i učenicima određuju se mesta od kulturnog, istorijskog i turističkog značaja koja će biti posećena. U zavisnosti od destinacije i ponude agencija, formira se i cena.

Za učenike koji ostaju u Beogradu obezbeđuje se prilagođena nastava.

Redovna zdravstvena zaštita i pregledi

Zdravstvenoj zaštiti pridajemo posebnu pažnju u svakom trenutku. Kako bi svojim učenicima obezbedila najkvalitetniju zdravstvenu zaštitu i doprinela zdravom odrastanju, Savremena je obezbedila saradnju sa najboljim zdravstvenim sistemom u našoj zemlji.

Ukoliko to želite, možete izabrati paket zdravstvene zaštite koji obuhvata: redovne sistematske preglede, uvek dostupnu zdravstvenu pomoć, preventivnu edukaciju i posebne uslove za sve članove porodice.

Radionice za učenike

Radionice za kreativne školarce

Učenicima Savremene osnovne škole, pored bogatog programa sekcija, na raspolaganju su i raznovrsne radionice, kao deo vannastavnog programa. Mogu da izaberu da li žele da budu mali preduzetnici ili plesači, da nauče da vode svoje finansije ili da se snalaze u prirodi, kao i da se bave različitim vrstama umetnosti i neguju svoju kreativnost.

Radionice se održavaju povremeno, ukoliko ima dovoljno zainteresovanih učenika, a držaće ih eksterni saradnici i stručnjaci iz različitih oblasti.

Prijavite se

Upis za generaciju 2021/22. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »