Test za roditelje

Test za roditelje

Obrazovne institucije
Obrazovni servisi
Roditelji su saradnici u Savremenoj

Portal za roditelje

Pratite napredak svog osnovca

Savremena vam omogućava da u svakom trenutku budete upoznati sa napretkom svog mališana i rezultatima koje ostvaruje. Portal za roditelje osmišljen je kako bi vam pružio priliku da budete ravnopravni učesnici u obrazovanju svog osnovca.

Redovne informacije koje su vam dostupne putem Portala za roditelje ne samo da će vas uvesti u školska dešavanja vašeg deteta već će vam pružiti i informacije koje će vam pomoći da ga usmerite ka još uspešnijoj budućnosti.

Kako funkcioniše? Dostupno na jedan klik

Pošto ste upisali svoje dete u Savremenu osnovnu školu, dobijate šifru za online pristup svom nalogu na Portalu za roditelje. Tu imate uvid u nastavne materijale, ocene, dodatne radionice i sve ostalo što je važno za školovanje vašeg deteta. Takođe, dostupna vam je i lista obaveza deteta podeljena po nedeljama i polugodištima. Svakog petka, na mejl dobijate obaveštenje o napretku deteta, kao i o onome što ga očekuje sledeće nedelje.

Pratite napredak svog osnovca

Posebna rubrika na portalu za roditelje predstavlja uspeh vašeg deteta. Tu možete videti koje je rezultate ostvarilo, kao i tempo kojim napreduje.

Jednostavno, u svakom trenutku imaćete kompletnu sliku o tome kako teče školovanje vašeg deteta. Na ovaj način znaćete koje ocene bi vaše dete trebalo da popravi i u kom pravcu ima prostora za dalji napredak.

Stalno otvorena vrata – predavači uvek na raspolaganju

Znamo da nemate uvek vremena da posećujete prostorije osnovne škole kako biste stekli uvid u uspeh vašeg deteta. Zato vam Portal za roditelje pruža posebnu pogodnost online komunikacije sa nastavnicima, od kuće ili s posla.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja o nastavi ili napretku svog deteta, možete poslati pitanje nastavnicima i oni će vam odgovoriti u roku od 24 časa.

Takođe, možete prisustvovati i online sesijama u kojima naši nastavnici razgovaraju sa vama u realnom vremenu. Portal za roditelje je uvek dostupan.

U toku sa uspesima deteta – od kuće ili s posla

Svako dete voli da se pohvali dobrom ocenom. Sa druge strane, niko nije ponosniji od mame ili tate kada vide kako detetu odlično ide matematika, engleski jezik ili neki drugi predmet.

Međutim, današnje doba u kom se roditelji vredno trude da obezbede svojoj deci najbolje uslove ne ostavlja dovoljno vremena za posetu školi i upoznavanje sa dostignućima deteta.

Sa Portalom za roditelje nećete imati ovih problema. Putem internet konekcije i svog naloga moći ćete u realnom vremenu da pratite napredak svog deteta s posla ili od kuće.

Jednim klikom pristupate:

  • Planu i programu;
  • Materijalima, dodatnim sekcijama i online kursevima koje vaš školarac pohađa;
  • Kompletnom izveštaju o rezultatima koje dete ostvaruje;
  • Nedeljnim, mesečnim i tromesečnim obaveštenjima o napretku vašeg deteta;
  • Konsultacijama sa nastavnicima;
  • Finansijskim informacijama: obavezama, olakšicama, pogodnostima.
Prijavite se

Upis za generaciju 2019/20. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »