Test za roditelje

Test za roditelje

Obrazovne institucije
Obrazovni servisi
Bilten Savremene osnovne škole

Bilten Savremene osnovne škole

Saznajte kako zaista izgleda školovanje u Savremenoj

Predstavljamo vam bilten Savremene osnovne škole! Na kraju svakog polugodišta moći ćete da pročitate novi broj savremenog biltena i zabavite se uz doživljaje naših učenika. Pošto smo još mlada škola, pred vama je prvi broj biltena, ali kako budu nastajali novi, na dnu strane moći ćete da prelistate i starije brojeve.

Savremeni bilten I

U savremenom biltenu su predstavljeni svi zanimljivi događaji koji su obeležili prethodno polugodište u Savremenoj osnovnoj školi kao što su raznovrsne nastavne i vannastavne aktivnosti, izleti, obilasci muzeja, kulturnih manifestacija, učenje kroz praktične i slikovite primere, novosti i dešavanja u školi i još mnogo toga.

Osim što su dogodovštine savremenih osnovaca opisane kroz vesti u biltenu, one su predstavljene i kroz mnoštvo kvalitetnih slika kako biste stekli što bolji utisak o tome kako izgleda školovanje u Savremenoj.

Uživajte!

PRELISTAJTE BILTEN »

 

Prvi broj biltena

Savremeni bilten II

Pred vama je drugi broj savremenog biltena „Savremenko”!

Prelistajte ga i podsetite se svih zanimljivih iskustava koja su savremeni osnovci imali u protekloj školskoj godini, školskih tradicija koje smo zajedno pokrenuli, mesta koja smo posetili i kreativnih časova na kojima smo uživali.

U biltenu ćete pronaći i predloge šta deca mogu da čitaju i kako da vežbaju vijuge tokom raspusta.

Preuzmite svoj primerak „Savremenka” i uživajte u čitanju!

PRELISTAJTE BILTEN »

Bilten Savremene 2
Prijavite se

Upis za generaciju 2020/21. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »