BESPLATNA PROVERA POTENCIJALA I AFINITETA VAŠEG PREDŠKOLCA (5–7 GODINA)

Saznajte koliko je vaše dete zrelo i da li je spremno za polazak u školu

Savremena osnovna škola pripremila je pravi poklon za sve roditelje i predškolce.

Iskoristite jedinstvenu priliku i proverite da li je vaše dete spremno za polazak u prvi razred, koji su njegovi potencijali i afiniteti, na čemu bi trebalo dodatno da radi. Na ovom testu ispituju se različite psihološke funkcije koje su od značaja za uspešno savladavanje programa prvog razreda: pažnja, perceptivna organizacija, verbalno i logičko rezonovanje, kao i stečeno predznanje. Nakon ispitivanja, vaš predškolac imaće priliku i da vidi kako izgleda jedan multidisciplinarni čas u Savremenoj uz upotrebu VR naočara, robota i drugih edukativnih uređaja.

KAD I GDE?

Provera i testiranje potencijala, afiniteta i zrelosti vašeg deteta, kao i multidisciplinarni čas i druženje, održaće se u subotu, 1. 6. 2019. godine, u prostorijama Savremene osnovne škole i gimnazije, Masarikova 5, Palata Beograd, ulaz iz Kralja Milana.

ŠTA VAS SVE OČEKUJE?

  • Provera kognitivne zrelosti predškolaca
  • Razgovor roditelja sa stručnim timom Savremene osnovne škole
  • Multidisciplinarni čas
  • Druženje i pokloni

KAKO IZGLEDA ISPITIVANJE?

U opuštenoj i prijatnoj atmosferi predškolci sa školskim psihologom rešavaju različite zadatke na tabletima, a zatim i uz upotrebu bojica i papira. Samo testiranje traje 45 minuta, ali deca neće imati utisak da rade bilo kakvo ispitivanje, već će se zabavljati.

ŠTA ĆETE SAZNATI?

  • Stepen zrelosti deteta i njegove spremnosti za polazak u školu
  • Koje talente i afinitete poseduje
  • Kognitivni profil vašeg deteta
  • Na kom nivou razvoja je trenutno
  • Kako da bude još bolje i spremnije za školu

REZULTATE DOBIJATE NA MEJL

Detaljno analizirane rezultate dobićete putem elektronske pošte. Tako ćete posedovati kompletan personalizovan izveštaj, koji su na osnovu odgovora vašeg predškolca sastavili školski psiholog i pedagog.

PRILIKA DA VAŠE DETE VIDI KAKO IZGLEDA JEDAN ČAS U SAVREMENOJ

Nakon provere potencijala i kraće pauze, predškolci će imati priliku da vide kako izgleda stvarno drugačije učenje na multidisciplinarnom času u Savremenoj osnovnoj školi.

Uz posvećene učitelje Savremene i upotrebu VR naočara, mini-robota i drugih zanimljivih, edukativnih gedžeta predškolci će se odlično zabaviti, steći nova znanja iz prirode i društva, sveta koji nas okružuje i videti kako izgleda kreativna i interaktivna nastava u praksi.

 

ZANIMLJIVI I KORISNI SADRŽAJI ZA RODITELJE

Dok se vaša deca druže sa školskim psihologom, vi ćete sa stručnim timom škole razgovarati kako najbolje da pripremite dete za polazak u školu. Tom prilikom moći ćete da vidite i kako u praksi izgledaju savremena nastava i radno okruženje, kako se edukativna tehnologija koristi u obrazovanju dece, koji savremeni metodički pristupi su danas najefikasniji.

NAKON DRUŽENJA SLEDE POKLONI!

Pored ispitivanja, zanimljivog časa i druženja, Savremena je pripremila i poklon-pakete za predškolce i njihove roditelje.

PROVEDITE ZABAVAN, SADRŽAJAN I KORISTAN DAN SA SVOJIM DETETOM U STVARNO DRUGAČIJOJ OSNOVNOJ ŠKOLI!

RASPORED:

SUBOTA, 1.6, Masarikova 5, Palata Beograd

10:30–11:15: testiranje predškolaca sa školskim psihologom Milenom Tarbuk
10:30–11:15: razgovor roditelja sa direktorkom Jasminom Franolić i upoznavanje sa Savremenom

11:30–12:30: multidisciplinaran čas uz upotrebu VR naočara, robota i drugih gedžeta koji se koriste u nastavi u Savremenoj osnovnoj školi

POŽURITE, MESTA SE VEĆ UVELIKO POPUNJAVAJU!

Kako bi druženje i ispitivanje protekli u opuštenoj atmosferi, broj predškolaca koji se mogu prijaviti je ograničen. Prvih 20 roditelja imaće priliku da sa svojim detetom provedu dan u Savremenoj. Ostali roditelji biće stavljeni na listu čekanja za neki od narednih termina. Osigurajte svoje mesto što pre!

Prijavite se

Upis za generaciju 2024/25. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »