ZA SVE BOB TAKMIČARE SAVREMENA JE PRIPREMILA JEDINSTVENI SMART PROGRAM I POSEBNE POGODNOSTI!

PRIJAVITE SE I OBEZBEDITE SVOM DETETU BESPLATNO UČEŠĆE

Dragi roditelji,

ove godine se zajedno radujemo uspesima vaše dece, i to baš na Dan pobede.

Savremena osnovna škola je sa ponosom domaćin jednog ovakvog takmičenja, koje garantuje dobro druženje, razvoj intelekta i talenata.

Dodatno nam je zadovoljstvo što ćemo imati priliku da upoznamo sve vas, roditelje sa kojima verujemo da delimo istu viziju obrazovanja, vrednosti i težnju da deci omogućimo najbolje uslove za razvoj potencijala i obezbedimo im srećnu i uspešnu budućnost.

Zato smo odlučili da upotpunimo događaj koji vas očekuje zabavno edukativnim i interaktivnim programom, koji će za vas biti potpuno besplatan.

 

DA LI STE SPREMNI?

DO TAKMIČENJA JE OSTALO JOŠ SAMO:

ŠTA VAS OČEKUJE U OKVIRU SAVREMENA SMART PROGRAMA?

GARANTOVANO DOBRA ZABAVA NA 4 NEZABORAVANE RADIONICE

U nedelju, nakon takmičarskog dela, od 15 do 18 časova Savremena će organizovati poseban SMART program samo za učesnike BrainOBrain takmičenja. Imaćete mogućnost da letite svemirom, hodate pod morem ili se vozite na rolerkosteru putem 9D VR Starshipa, upravljate LEGO robotom na STEM stolu ili programirate igricu. Savremena SMART radionice podrazumevaju sledeće aktivnosti:

9D putovanje VR starshipom

Obilazak Zemlje pomoću VR naočara

Pokreni robota na STEM stolu

OSMO: Napravi svoju igricu

Sve ove aktivnosti su potpuno besplatne, a ukoliko želite da vaše dete učestvuje, potrebno je samo da ga prijavite na ovoj stranici. PRIJAVA >>

DODATNI POKLON ZA UČESNIKE TAKMIČENJA BRAINOBRAIN – POPUST ZA UPIS

Za sve BoB takmičare obezbedili smo neobično vredan poklon – poseban popust za upis u Savremenu osnovnu školu i gimnaziju ili International School! Polaznici BoB programa koji odluče da svoje obrazovanje nastave u pomenutim najsavremenijim obrazovnim ustanovama u regionu ostvaruju dodatan popust na već snižene cene školarine.

Savremena osnovna škola

Savremena je zabavna i stvarno drugačija privatna osnovna škola. Kada aktivno učestvuju u sopstvenom učenju, učenici postaju motivisani strašću i kreativnošću – i nauče da budu takvi ceo svoj život. Ostvarite popust od 36 %.

Savremena osnovna škola

Savremena gimnazija

Savremena gimnazija je inspirativna sredina za ambiciozne mlade ljude koji teže postizanju visokih akademskih ciljeva. Predstavlja najbolji spoj svetskih metodičkih trendova, informacionih tehnologija i nastavnog programa. Možete ostvariti do 40 % popusta.

Savremena gimnazija

International School

International School je jedinstvena internacionalna škola u regionu koja radi po programu Odeljenja za međunarodne ispite Univerziteta u Kembridžu. Nastava se odvija na engleskom jeziku, a znanje i kvalifikacije koje učenici stiču otvaraju im vrata vodećih svetskih univerziteta. Popust iznosi 40 % od pune cene.

International School

Vidimo se u nedelju!

Prijavite se

Upis za generaciju 2024/25. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »