CAMBRIDGE INTERNATIONAL PROGRAM

NAJSAVREMENIJA CAMBRIDGE OSNOVNA ŠKOLA U SRBIJI

O. Š. “Savremena” je najmodernija Cambridge osnovna škola, akreditovana za izvođenje nastave po ovom jedinstvenom programu prestižnog Cambridge univerziteta.

Cambridge Lower Secondary kurikulum namenje je učenicima od V-VIII razreda sa ciljem da steknu znanja iz English as a second language, Mathematics, Science, Cambridge Global Perspectives i ICT Starters (informaciono-komunikacione tehnologije za početnike).

Program predstavlja nastavak obrazovanja stečenog na Cambridge Primary kurikulumu koji učenici O. Š. “Savremena” pohađaju od I-IV razreda.

Školski autobus

Akreditacija za Cambridge pogram stiče se na osnovu strogih kriterijuma koji procenjuju obučenost nastavnog kadra, raznovrsnost nastavnih materijala, opremljenost prostora i sigurnosne mere, koje  O. Š. “Savremena” u potpunosti ispunjava.

NAJSAVREMENIJA CAMBRIDGE OSNOVNA ŠKOLA U SRBIJI

Cambridge Lower Secondary Education program Osnovne škole “Savremena” kreiran je direktno u Cambridge centru za međunarodne ispite i ispunjava visoke standarde obrazovanja.

Kurikulum je internacionalno utemeljen sa ciljem da kod đaka podstiče multikulturalizam i pruži im znanja i veštine zahvaljujući kojima će se svuda u svetu osećati ravnopravnim.

Školovanje po ovom programu odvija se isključivo na engleskom jeziku čime učenici ovladavaju ovim jezikom kao maternjim.

Cambridge checkpoint – međunarodna potvrda znanja i odlična startna pozicija za blistavu budućnost

Osnovu Cambridge programa čine engleski (English as a Second Language), matematika (Mathematics) i nauke (Science).

Po završetku Cambridge Lower Secondary Education programa učenici polažu Cambridge Primary Checkpoint testove koji pokrivaju sve oblasti iz English as a Second Language, Mathematics, Science, Cambridge Global Perspectives i Cambridge ICT Starters, zbog čega je ocena na njima odličan pokazatelj znanja koje je učenik stekao što mu, dalje, olakšava usavršavanje na višim nivoima, kao što je IGCSE (International General Certificate of Secondary Education) program.

Cambridge International program otvara učenicima put koji vodi do najviših akademskih priznanja koja ih tek očekuju u budućnosti, a kasnije i do brojnih profesionalnih uspeha u karijeri.

Prijavite se

Predupis za generaciju 2019/20. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »