FESTIVAL „RODITELJSTVO NOVOG DOBA” – NEDELJA, 7. APRIL

LIVE STREAM OD 12 DO 16 ČASOVA

Za sve koji nisu u prilici da dođu na festival „Roditeljstvo novog doba”, koji se održava u prostorijama Savremene osnovne škole i gimnazije, u Palati Beograd, Masarikova 5, Savremena je omogućila BESPLATAN LIVE STREAM.

U nedelju, 7. aprila, od 12 do 16 časova ovde možete pratiti LIVE STREAM zanimljivih i korisnih predavanja i panela u okviru festivala „Roditeljstvo novog doba”.

Ovaj dan festivala posvećen je roditeljima predškolaca i osnovaca, koji će putem live streama moći online da prate predavanja:

  • 12:00 – „Kako učestvovati u gejmingu svoje dece – roditelji i video-igre”; Milica Crkvenjakov, dizajner video-igara;
  • 13:00 – „Nijedan roditelj nije previše veliki, nijedno dete nije previše malo”; Uroš Rajaković, psihoterapeut;
  • 14:30 – panel „Kakvu školu želimo za našu decu?” – moderator panela Ivona Jovanović iz Udruženja za podsticanje preduzetništva „Živojin Mišić”. U panelu učestvuje direktorka Savremene osnovne škole Jasmina Franolić.

Sve što je potrebno jeste da kliknete na sliku ispod kako biste se prijavili i da se uključite u zakazano vreme streama da biste uživo pratili predavanja i panel.

Ako budete imali problema prilikom pokretanja Live streama proverite da li je omogućen flash u vašem browseru. U slučaju kraćih prekida tona ili slike, pokušajte da osvežite stranicu i proverite kvalitet internet konekcije.

Prijavite se

Upis za generaciju 2024/25. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »