Najsavremenije obrazovanje gde god da se nalazite

Zahvaljujući najsavremenijoj Distance Learning platformi, učenici Savremene mogu da prate nastavu i u slučaju odsustva

U Savremenoj osnovnoj školi posvećeni smo osavremenjivanju obrazovanja u svim aspektima, a posebnu pažnju poklanjamo tome da sačuvamo kvalitet obrazovanja u svim uslovima i spremno odgovorimo na izazove koje nam vreme donosi. Upravo zato pokrenuli smo Live Stream servis za praćenje časova zahvaljujući kom naši učenici imaju mogućnost da, kada situacija to zahteva, prate nastavu na daljinu.

Učionice Savremene osnovne škole su u potpunosti opremljene najsavremenijim uređajima i tehničkim uslovima, što našim učenicima omogućava da, u slučaju bolesti ili drugog opravdanog odsustva, pohađaju nastavu putem najinovativnije platforme za praćenje nastave na daljinu – Distance Learning platforme. 

Prednosti Live Stream servisa za praćenje časova 

Najveća prednost Live Stream servisa za praćenje časova je u tome što učenicima koji su iz opravdanih razloga sprečeni da fizički prisustvuju nastavi, omogućava da ostanu u toku sa gradivom. Pored toga, deca ostaju u toku sa školskim obavezama i dešavanjima, ali i u kontaktu sa nastavnicima i učenicima što je izuzetno važno za njihov celokupan razvoj i doživljaj škole.

Pored toga što učenici nastavljaju da prate časove i u slučaju odsustva, dodatna prednost je što se na Distance Learning platformi dele brojni korisni sadržaji u vezi sa aktuelnim gradivom i domaćim zadacima. Učenici Savremene tako ne gube na kvalitetu nastave čak i kada nisu u mogućnosti da fizički prisustvuju časovima.

Kako Live Stream servis funkcioniše?

Live Stream servis za praćenje časova baziran je na Distance Learning platformi za učenje na daljinu. Distance Learning platfromi se pristupa jednostavno putem računara ili preko Android ili iOS aplikacije, koja se preuzima na Google Play Storeu, odnosno na App Storeu, i instalira na telefonu ili tabletu deteta i roditelja. Dete tako može pratiti nastavu gde god da se nalazi, a vi možete imati uvid u njegove školske obaveze.

Osim što zahvaljujući ovom servisu vaš školarac može da prati nastavu gde god da se nalazi, Distance Learning platforma mu pruža mogućnost i da proširuje svoja znanja kada god poželi, a tokom godine preko nje dobija i onlajn-kurseve za dodatno usavršavanje.

Prijavite se

Upis za generaciju 2024/25. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »