Reč direktorke

Dragi roditelji,

Velika je čast poželeti vam dobrodošlicu i čestitati na pravom izboru škole za obrazovanje i vaspitanje vaše dece.

Dugo smo gradili ovu školu i utkali u njene temelje znanje, ljubav i dvadesetogodišnje iskustvo obrazovne prakse. Tradicionalnost u vrednostima koje negujemo i otvorenost za sva nova dostignuća i izazove savremenog obrazovanja temelji su na kojima počiva naša škola.

Osnivač škole, kompanija LINK group, u prethodnih 20 godina osnovala je i uspešno vodi Visoku školu strukovnih studija za informacione tehnologije (ITS), Fakultet savremenih umetnosti, Srednju školu za informacione tehnologije (ITHS), Savremenu gimnaziju, International School Savremenu i mnoštvo neformalnih ustanova i obrazovnih servisa, kao i obrazovnu televiziju LINK TV i Institut za moderno obrazovanje, koji se bavi poboljšanjem kvaliteta obrazovanja u Srbiji.

Osnovna škola Savremena, kao „mlađa sestra” sada već čuvene Savremene gimnazije, pruža našoj deci baš sve što im je potrebno da posle osnovnog obrazovanja rašire svoja moćna krila znanja i polete ka novim postignućima.

Nije lako od mladog bića načiniti dobrog, časnog, vrednog čoveka željnog znanja i stvaranja. Ali, VREDI, baš zato što nije lako! Očekujemo da budete tu za naše napore, kao što ćemo mi biti tu za vas i vašu decu, jer samo zajedno možemo proći ovaj dugi put prepun lepote i izazova u zajedničkom stvaranju budućnosti vaše dece i u građenju njihovih veština za život i baze znanja za dalje školovanje.

Od prvog trenutka kada dete kroči u našu školu brinemo o njemu i za njega i svim svojim znanjima i umenjima vodimo ga kroz svet znanja, mašte, stvaranja i uzajamne posvećenosti. Zato znamo da će radost i osmeh na licu biti sastavni deo školske uniforme naših i vaših mališana.

Savremena osnovna škola pripremila je za vaše dete najbolje uslove školovanja, posvećene učitelje, sintezu najbolje obrazovne prakse Srbije i sveta, najsavremenija nastavna sredstva i metode, kao i mnogo volje i spremnosti da zajedno sa vama krene na ovo čarobno putovanje čiji je cilj za nas vidljiv već na startu i ka kome ćemo stremiti svakog dana bez odustajanja.

Želja da svoju decu pripremimo tako da mogu sami da stvore svoju bolju budućnost vodiće nas ka ispunjenju ovog, najvažnijeg od svih zadataka na svetu.

Sigurnost u ono što znamo i vera u ono što radimo, postupanje po kodeksima časnog učiteljskog poziva uz vaše poverenje, dragi roditelji, dovoljni su da ispunimo sva svoja obećanja i vaša očekivanja. Za srećno odrastanje naše dece!

Jasmina Franolić,

direktorka Savremene osnovne škole

Prijavite se

Upis za generaciju 2023/24. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »