Zasluženi pokloni za uspeh i budućnost

Posebne pogodnosti za upis na tri institucije čiji je osnivač LINK Group
Iskoristite posebne pogodnosti upisa do 3.1.2021.

Kakvi popusti vas očekuju i za koje ustanove?

Savremena osnovna škola

Savremena je zabavna i stvarno drugačija privatna osnovna škola. Kada aktivno učestvuju u sopstvenom učenju, učenici postaju motivisani strašću i kreativnošću – i nauče da budu takvi ceo svoj život. Ostvarite popust od 44 %.

Savremena osnovna škola

Savremena gimnazija

Savremena gimnazija je inspirativna sredina za ambiciozne mlade ljude koji teže postizanju visokih akademskih ciljeva. Predstavlja najbolji spoj svetskih metodičkih trendova, informacionih tehnologija i nastavnog programa. Možete ostvariti do 45 % popusta.

Savremena gimnazija

International School

International School je jedinstvena internacionalna škola u regionu koja radi po programu Odeljenja za međunarodne ispite Univerziteta u Kembridžu. Nastava se odvija na engleskom jeziku, a znanje i kvalifikacije koje učenici stiču otvaraju im vrata vodećih svetskih univerziteta. Popust iznosi 40 % od pune cene.

International School

Savremena osnovna škola

Stvarno drugačije obrazovanje za izazove 21. veka

Učenici u Savremenoj imaju odlične uslove koji će im pomoći da se na vreme pripreme za izazove koji ih čekaju tokom školovanja. Primenom individualnog pristupa i korišćenjem edukativnih i zabavnih aplikacija prilagođenih osnovcima, oni dobijaju stalnu pomoć i podršku učitelja i nastavnika sa velikim iskustvom.

Program je usklađen sa Howard Gardner’s Theory of Multiple Intelligencies, čuvenog profesora sa Harvarda i lidera u edukaciji, koja polazi od činjenice da postoji više tipova inteligencije. Da bi vaše dete ostvarilo maksimalne rezultate, potrebno je plasirati mu informacije na način na koji najbolje prihvata.

Savremen podagoški pristup:

Učenje na osnovu afiniteta
Razvijanje pamćenja, koncentracije i fokusa
Refleksivno učenje
Multidisciplinarni časovi

PRIJAVITE SE ŠTO PRE!
SAVREMENA JE MESTO GDE VAŠE DETE OSTVARUJE PUN POTENCIJAL

Obezbedite svom detetu najsavremenije obrazovanje za samo 258 evra mesečno!

Savremena gimnazija

Pun intelektualni, emocionalni, socijalni, moralni i fizički razvoj učenika

Moderna edukacija u svakom pogledu:

STE(A)M koncept u obrazovanju
Interdisciplinarna projektna nastava
Najsavremenija oprema u učionici
Platforma za podršku učenju (DL)

Savremena gimnazija je ustanova opšteg vaspitnoobrazovnog tipa, koja učenicima pruža najkvalitetnije četvorogodišnje obrazovanje, obezbeđujući im pritom direktnu prohodnost na fakultete tehničkog, prirodno-matematičkog i društveno-humanističkog usmerenja, kako u Srbiji tako i u inostranstvu.

Svesni smo da je u današnje vreme neophodno što svestranije i primenjivije znanje. Interdisciplinarnost je postala imperativ u savremenim visokoobrazovnim institucijama i kompanijama. Zato je u Savremenoj gimnaziji, koja je Future Ready School, krajnji cilj obrazovanja i vaspitanja pun intelektualni, emocionalni, socijalni, moralni i fizički razvoj učenika, u skladu sa njihovim sposobnostima, potrebama i interesovanjima.

REZERVIŠITE SVOJE MESTO ZA SAVREMENO OBRAZOVANJE U SVAKOM POGLEDU

Iskoristite nesvakidašnji popust na školarinu od čak 45 %.

International School

Učenje na engleskom uz najsavremenija nastavna sredstva koja unapređuju proces učenja

International School objedinjuje moderno okruženje, primenu najnovijih tehnologija u nastavi, interaktivno učenje, nastavu na engleskom, prestižne Kembridž diplome, bogate vannastavne aktivnosti i poseban pristup obrazovnim potrebama svakog učenika. Sve to je čini jedinstvenom.

Iskoristite aktuelni predupisni rok kada su cene školarina smanjene do 40% od stvarne vrednosti školovanja. Ovako pristupačnom cenom želimo da nagradimo sve koji na vreme donesu pravu odluku o nastavku školovanja u International Schoolu i da kvalitetno Kembridž obrazovanje približimo svakom detetu i svakoj porodici.

Inovativne prakse za budućnost:

Rad po programu Odeljenja za međunarodne ispite Univerziteta u Kembridžu
Upis na fakultete u inostranstvu
Design Thinking and Problem Solving
eLEARNING

INTERNATIONAL SCHOOL NEGUJE INOVATIVNOST I USMERENA JE KA BUDUĆNOSTI. PRIJAVITE SE!

Do 3. januara 2021. školarina je umanjena čak 40 %.
Prijavite se

Upis za generaciju 2024/25. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »