Test za roditelje

Obrazovne institucije
Obrazovni servisi

DODATNI RAD

Za još bolji uspeh vašeg deteta

Savremena osnovna škola predstavlja prostor u koji vaš školarac dolazi rado i sa osmehom. Vreme koje u njoj provede ispunjeno je učenjem, druženjem, istraživanjem.

Mogućnost dodatnog rada predviđena je za decu od I do IV razreda. Na zahtev roditelja učenik može pohađati dodatne časove, raditi domaći uz nadzor učitelja, ali takođe učestovati u zabavnim vannastavnim aktivnostima kakve su gledanje edukativnih filmova, rešavanje kvizova i sadržajan odmor u dvorištu. Ovo je sjajan način za praćenje i usmeravanje samostalnog rada svakog učenika.

O vašem detetu vode računa posvećeni učitelji i učiteljice koji osmišljavaju aktivnosti koje su u isto vreme relaksirajuće i sadržajne.

SADRŽAJNO I RELAKSIRAJUĆE PROVEDENO VREME

U specijalno uređenim prostorijama za učenje, igru i razonodu, školarcima je na raspolaganju veliki broj aktivnosti koje će obogatiti njihov boravak u školi.

Jedna od prednosti dodatnog rada je i pomoć učitelja i učiteljica u izradi domaćih zadataka.

Nakon što završe obaveze koje su im zadali učitelji, učenici mogu da učestvuju u nizu edukativnih i zabavnih aktivnosti ili se jednostavno odmaraju u sobi za igru i relaksaciju, gde ih čekaju zanimljivi kvizovi, učestvovanje na sekcijama, kuvanje, a mogu izabrati i da ostatak vremena provedu igrajući se u školskom dvorištu.

Učenicima je tokom dodatnog rada obezbeđena i užina, dok roditelji imaju mogućnost da dodatno odaberu da li će njihovo dete imati i organizovan prevoz do kuće nakon završetka nastave.

PREDNOSTI DODATNOG RADA

POMOĆ U OBAVLJANJU DOMAĆEG ZADATKA
ZAVRŠAVANJE SVIH OBAVEZA U ŠKOLI
UČESTVOVANJE U EDUKATIVNIM AKTIVNOSTIMA
RELAKSACIJA I ZABAVA SA VRŠNJACIMA
DRUŽENJE I STICANJE NOVIH POZNANSTAVA
RODITELJI LAKO ORGANIZUJU SVOJE VREME

Svaki trenutak proveden u Savremenoj učenicima je edukativan, zabavan i sadržajan, dok roditeljima olakšava da organizuju svoje vreme i vreme svog deteta.

Prijavite se

Upis za generaciju 2019/20. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »