Lora Krasimirova Želeva se plasirala na svetsko takmičenje u Italiji!

/ / Blog / 10.05.2024

Lora Krasimirova Želeva se plasirala na svetsko takmičenje u Italiji!

Mlada nadarena učenica iz II-1 odeljenja osvaja drugu rundu Hippo takmičenja

U uzbudljivom nastavku Hippo takmičenja, Lora Krasimirova Želeva, učenica II-1 odeljenja Savremene osnovne škole, ostvarila je značajan uspeh plasiravši se u dalje takmičenje koje će se održati u prelepom gradu Veneciji u Italiji.

Šta je Hippo takmičenje?

Hippo English Language Olympiad je međunarodno takmičenje iz engleskog jezika koje okuplja mlade nadarene jezičke umove iz preko 40 zemalja sveta. Takmičenje se fokusira na promovisanje engleskog jezika, podsticanje mladih na međunarodnu saradnju i kultivisanje duha zdrave konkurencije. Učesnici se kroz više rundi takmičenja testiraju u razumevanju i upotrebi engleskog jezika, a najbolji među njima stiču pravo da svoje veštine pokažu na svetskom nivou.

Lorin put ka internacionalnom uspehu

Lora Krasimirova Želeva ne samo da je pokazala izuzetno znanje i sposobnosti u ovladavanju engleskim jezikom, već je svojim talentom osvetlala put ka međunarednom takmičenju. Ova odlična učenica, koju krase ambicioznost i predanost, pored jezičkih postignuća osvaja i medalje na prestižnim plesnim takmičenjima, time dokazujući da su njen talenat i strast prema umetnosti jednako impresivni. Lora sada ima priliku da svoje veštine predstavi na svetskoj sceni, gde će, bez sumnje, nastaviti da nas inspiriše svojim uspesima.