Nezaboravna rekreativna nastava na Kopaoniku: Učenici mlađih razreda uživali u prirodi

/ / Blog / 03.06.2024

Nezaboravna rekreativna nastava na Kopaoniku: Učenici mlađih razreda uživali u prirodi

Učenici mlađih razreda Savremene osnovne škole proveli nezaboravne trenutke na Kopaoniku, uživajući u prirodi, učenju i zabavi

Mlađi razredi Savremene osnovne škole nedavno su se vratili sa rekreativne nastave na Kopaoniku, gde su proveli nezaboravne trenutke uživajući u prirodi, fizičkim aktivnostima i raznim zabavnim sadržajima.

Uživanje u prirodnim lepotama Kopaonika

Tokom boravka na Kopaoniku, učenici su imali priliku da istražuju različite znamenitosti ovog prelepog planinskog kraja. Posetili su ergelu konja, gde su se upoznali sa ovim plemenitim životinjama i uživali u jahanju. Takođe su imali brojne šetnje po planinskim stazama, što im je omogućilo da uživaju u svežem vazduhu i prekrasnim pejzažima.

Zabava i druženje

Pored edukativnih aktivnosti, učenici su se zabavljali i na raznim događajima. Organizovani su pidžama žurka i maskenbal, gde su učenici imali priliku da se druže, igraju i pokažu svoje kreativne kostime. Ove aktivnosti su dodatno doprinele izgradnji timskog duha i prijateljskih odnosa među učenicima

Boravak na Kopaoniku bio je ispunjen fizičkim aktivnostima koje su uključivale planinarenje, igre na otvorenom i sportove. Ove aktivnosti su bile sjajan način da se učenici podstaknu na zdrav način života i važnost fizičke aktivnosti.

Savršen kraj školske godine

Ova rekreativna nastava bila je savršen način da se školska godina privede kraju. Učenici su se vratili kući puni utisaka, novih znanja i iskustava, spremni za letnji raspust. Njihovi osmesi i radosni komentari pokazali su koliko im je ovaj put bio važan i poseban.