Šahovska fantazija oživela pred očima učenika!

/ / Blog / 28.03.2024

Šahovska fantazija oživela pred očima učenika!

Učenici Savremene osnovne škole oduševljeni predstavom „Koliko zrnaca do šaha``

U školskom dvorištu, predstava „Koliko zrca do šaha” pružila je učenicima Savremene osnovne škole nezaboravno putovanje kroz istoriju i pravila šaha, uz smeh i zabavu, pametno i duhovite osmišeljene priče.

Šah i smeh pod vedrim nebom

Održana u školskom dvorištu, predstava „Koliko zrnaca do šaha” osvojila je pažnju učenika kroz zabavnu priču smeštenu u Indiju, gde je šah i nastao. Učenici su se srdačno smejali dok su pratili priču o nastanku šaha, učeći o igri na jedan potpuno nov i interaktivan način. Atmosfera ispunjena humorom i učenjem odrazila je pravi duh zajedništva i radosti.

Nastavnička posvećenost na sceni

Predstava je bila posebno značajna zbog učestvovanja nastavnika škole, gdje se Marina Gava, profesorka srpskog jezika, istakla svojom ulogom, oduševljavajući publiku svojim glumačkim umećem. Učiteljica Mirjana Ilić, kao autorka i režiserka, donela je predstavi autentičnost i strast, stvarajući edukativno i zabavno iskustvo za sve prisutne. Čestitamo profesorki Mirjani na fantastičnoj predstavi koja je učenicima pružila dragocene lekcije kroz teatarski izraz.