Savremeni osnovci ponovo iznad globalnog proseka na Cambridge testiranju

/ / Blog / 01.07.2024

Savremeni osnovci ponovo iznad globalnog proseka na Cambridge testiranju

Izvanredni rezultati na Checkpoint testiranju

Savremena osnovna škola sa ponosom objavljuje sjajne rezultate svojih učenika na nedavno održanim Cambridge Checkpoint testiranjima iz engleskog jezika i globalnih perspektiva. Učenici V i VIII razreda su se takmičili u ovom prestižnom ispitivanju tokom majskog roka, i ne samo da su briljirali, već su i nadmašili globalni prosek, čime su potvrdili svoju superiornost i izvrsnost u međunarodnom obrazovnom okruženju.

Učenici koji su se posebno istakli

Učenici Savremene osnovne škole su zablistali u oblastima kreativnog pisanja, gramatike i vokabulara, pokazujući svoje vrhunske lingvističke veštine. Posebno su se istakli učenici V razreda: Vojina Janjušević, Matej Jut, Konstantin Petrović, Ognjen Simić, Jovan Bogunović i Petar Stamenić. Ova talentovana grupa sprovela je impresivan projekat sadnje drveća i pravljenja hranilica za ptice, demonstrirajući ne samo akademsku izvrsnost već i posvećenost očuvanju životne sredine.

Šta znači biti iznad globalnog proseka?

Postizanje rezultata iznad globalnog proseka na Cambridge Checkpoint testiranju nije samo stvar prestiža. Ovo priznanje potvrđuje da su naši učenici ne samo konkurentni na globalnom nivou, već i da su među najboljima u svetu. Ovaj izvanredan uspeh ukazuje na visok kvalitet obrazovanja koje pružamo, kao i na izuzetne napore naših učenika i nastavnika.

Priznanje koje inspiriše

Ovaj izvanredan uspeh je rezultat kontinuiranog rada, truda i podrške celokupnog nastavnog osoblja i roditelja. Naši učenici su, svojim izuzetnim rezultatima, još jednom potvrdili status Savremene osnovne škole kao lidera u obrazovanju, ne samo u Srbiji, već i na međunarodnom nivou.

Ponos Savremene osnovne škole

Neizmerno smo ponosni na sve naše učenike i njihove sjajne rezultate. Predanost, trud i rad naših učenika su još jednom dokazali da se trud i zalaganje uvek isplate. Čestitamo od srca i želimo svima još mnogo uspeha u budućnosti! Bravo, Savremeni osnovci!