Školske priredbe i dodele knjižica kao najsvečaniji trenuci u godini

/ / Blog, I-IV, Nacionalni, V-VIII / 25.06.2021

Školske priredbe i dodele knjižica kao najsvečaniji trenuci u godini

Uspešnu školsku godinu učenici su krunisali uz igru i mnogo emocija

Došlo je vreme za najsvečanije trenutke u godini – dodelu knjižica kao potvrdu uspeha i znak da se jedan period prepun aktivnosti i dešavanja završio. Dirljivih i emotivnih trenutaka bilo je u svakoj učionici gde su uručivane knjižice, a učenici su svoje roditelje, koji su prisustvovali dodeli, iznenadili i oduševili sjajnim priredbama.

Kraj školske godine je vreme kada se emocije uzburkaju. Prijateljstvo i zajedništvo koji su izgrađeni tokom ove godine, ali i svih prethodnih, podsetnik su da je uspeh učenika potpun. Bilo je tu mnogo neobičnih časova i mnogo zabavnih, kreativnih i edukativnih školskih dana.

DIRLJIVE PRIREDBE TALENTOVANIH UČENIKA I GLASNI APLAUZI RODITELJA

Iskreni dečji osmesi, ponos roditelja i zadovoljstvo učitelja i nastavnika najbolje oslikavaju šta je sve urađeno u prethodnoj školskoj godini i na koji način. Svršeni učenici mlađih razreda su roditelje iznenadili i obradovali sjajnim priredbama. Oni su igrali, pevali i recitovali, pokazavši fantastičnu energiju zajedništva. To ne znači da u ostalim razredima nije bilo svečano.

Naprotiv, prijatna, topla i iskrena atmosfera ispunila je svaku učionicu, a reakcije roditelja najbolje govore u prilog tome koliko je lepo videti đaka koji dobija knjižicu. Kao znak zahvalnosti za uspešno završenu školsku godinu, roditelji su svojoj deci, učiteljima i nastavnicima zahvalili glasnim aplauzima!

VRATA SAVREMENE SU I DALJE OTVORENA ZA UČENIKE

Svečana atmosfera obeležila je uspešan kraj godine, a učenici su poneli sa sobom zvanične potvrde u vidu đačkih knjižica, koje dokazuju da se trud i znanje uvek isplate. Međutim, iako je školska godina zvanično završena i mnogi odlaze na odmore, to ne znači da će druženje u prostorijama Savremene izostati.

Vrata najmodernije osnovnoškolske ustanove u regionu širom su otvorena tokom celog leta i savremeni osnovci će moći da je posete kada god to budu poželeli. Oni će moći da se poigraju u dvorištu ili na modernim sportskim terenima. U nekoj od učionica i kabineta moći će da se podsete učenja uz najnoviju tehnologiju. Moći će da se vide i ispričaju u kojem god žele kutku škole – koja je stvorena upravo zbog njih.

Savremena je bez zidova. Uvek otvorena za svoje učenike i spremna za njihovo podsticanje!

Bravo, osnovci! Čestitamo vam na uspešnom završetku školske godine. Lepo provedite raspust, a onda se vidimo da nastavimo najbolju obrazovnu avanturu ikada.