Učenici Savremene osnovne škole zasijali na opštinskom takmičenju iz robotike

/ / Blog / 27.03.2024

Učenici Savremene osnovne škole zasijali na opštinskom takmičenju iz robotike

Mihajlo, Ivan, Đorđe i Miloš se plasirali na gradsko takmičenje

Na nedavno održanom opštinskom takmičenju iz robotike, učenici sedmog razreda Savremene osnovne škole – Mihajlo Vukotić, Ivan Tasić, Đorđe Nenezić i Miloš Janković – osvojili su prva tri mesta, čime su se kvalifikovali za naredni nivo takmičenja.

Spremni za nove izazove

Na opštinskom takmičenju iz robotike, koje je održano prošlog vikenda, učenici Savremene osnovne škole pokazali su izuzetne veštine i znanje. Mihajlo, Ivan, Đorđe i Miloš, sedmaci, impresionirali su žiri svojim inovativnim pristupom i tehničkim sposobnostima, osvojivši najviše poene u konkurenciji. Njihov uspeh nije samo rezultat njihovih individualnih veština, već i posvećenosti škole razvoju STEM obrazovanja i podsticanju interesovanja za nauku i tehnologiju od najranijeg doba.

Kako se gradsko takmičenje približava, Mihajlo, Ivan, Đorđe i Miloš se vredno pripremaju, s ciljem da ponove svoj uspeh i nastave put ka višim nivoima takmičenja. Njihova posvećenost, uz podršku profesora i škole, obećava sjajne rezultate i nadahnjuje ostale učenike da se uključe u slične aktivnosti. Savremena osnovna škola s ponosom ističe dostignuća svojih učenika i nastavlja da promoviše izvrsnost u svim oblastima obrazovanja.