BRAVO: Savremeni drugaci osvojili PRVO mesto na takmičenju „Bezbedan školarac”

/ / Blog, Kombinovani, Nacionalni / 15.12.2023

BRAVO: Savremeni drugaci osvojili PRVO mesto na takmičenju „Bezbedan školarac”

Najbolji na Novom Beogradu: Tim Savremene pokazao perfektno znanje i odneo pobedu

Danas je održano finale velikog opštinskog takmičenja „Bezbedan školarac” Gradske opštine Novi Beograd. U takmičenju je učestvovalo čak 19 osnovnih škola, a upravo je tim Savremene osnovne škole odneo veličanstvenu pobedu i zasenio sve ostale timove. 

II-1 pokazalo vrhunsko znanje

Predvođeni kapitenom Aleksom Kostićem, Filip Janković i Viktor Joksimović iz odeljenja II-2 pokazali su šta znači pravi timski rad. Uz neizmernu podršku svoje učiteljice, za samo dve nedelje pripremili su se i zasijali na takmičenju. Uprkos snažnoj konkurenciji, naši školarci istakli su se svojim znanjem o pravilima saobraćaja.

Napornim radom do pobede

Osim same pobede na takmičenju „Bezbedan školarac”, treba istaći i put naših školaraca do ovog uspeha. Tokom priprema za takmičenje naši drugaci pokazali su neverovatan entuzijazam i posvećenost. Učili su o pravilima saobraćaja, upoznavali se sa saobraćajnim znacima, rešavali testove i vežbali u okolini škole kako bi savladali naučena pravila.

Na samom takmičenju naš tim se nije istakao samo znanjem već i zrelošću, timskim duhom i borbenošću. Ovo je bio odličan primer kako je kroz kreativnu korelaciju više predmeta moguće savladati važna praktična znanja.

Doček vredan šampiona

Povratak u školu bio je trijumfalan – sa medaljama, peharom i laptopom u rukama! Direktorka škole i svi drugari dočekali su ih sa osmehom, ponosom i radošću. Ovo je vrlo inspirativno i dokaz da se trud i posvećenost uvek isplate. Bravo za naše šampione!