Četvrtaci, srećan novi početak

Četvrtaci, srećan novi početak

/ / Blog, I-IV, Kombinovani, Nacionalni, V-VIII / 12.06.2020

Četvrtaci, srećan novi početak

Da, jesu učenici četvrtog razreda već veliki i iskusni školarci, pa znaju da poslednji dani školske godine umeju da budu malo opušteniji, ali sigurno nisu očekivali žurku kakva im je priređena u dvorištu Savremene osnovne škole.

Kao i svaki drugi dan, oni su došli na nastavu spremni da uživaju u raznovrsnim kreativnim aktivnostima sa svojim drugarima, sa kojima će se uskoro rastati pred početak letnjeg raspusta, ali u školi ih je dočekalo veliko iznenađenje.

Na tribinama sportskih terena nalazili su se specijalno dizajnirani paketići, na kojima su bili kolaži zajedničkih fotografija, nastalih tokom godinu dana druženja. U kutijama su bili pokloni, a u svakoj od njih svojeručno napisana poruka učiteljice Danijele Kleut sa najlepšim željama za nastavak školovanja, jer oni su sada odrasli i učiteljicu će od septembra zameniti predmetni nastavnici.

Baš zbog toga, na ogradi je specijalno za njih bila postavljena poruka: „Četvrtaci, srećan novi početak”.

Oproštajna žurka četvrtaka

Žurka uz pevanje, igranje, plesanje i neizbežnu „vožnju vozića”

Ali, to nije bilo sve. Zapravo, to je bio samo početak, budući da je zabava tek počinjala.

Usledila je prava pravcijata žurka, uz mnogo plesanja, pevanja, igranja balonima i ljuljanja na ljuljaškama, „vožnju vozića” i mnogo drugih interesantnih aktivnosti.

Savremeni osnovci su se odlično proveli, uživali u svakom tenutku provedenom na ovoj žurki iznenađenja i jedni drugima sa nestrpljenjem poručili da jedva čekaju da se ponovo sretnu na početku nove školske godine.