Rođendan učenika

Danas nam je divan dan… na daljinu: Vuče, srećan rođendan!

/ / Blog, Kombinovani, Nacionalni, V-VIII / 07.04.2020

Danas nam je divan dan... na daljinu: Vuče, srećan rođendan!

Osećaj kada vam drugari otpevaju rođendansku pesmu i upute čestitke sa najlepšim željama ništa ne može da zameni. To je nešto što se čeka godinu dana i za šta niko ne bi trebalo da bude uskraćen, bez obzira na to što se nalazimo u izolaciji i ne napuštamo svoje domove.

Učiteljica Danijela Kleut i učenici četvrtog razreda Savremene osnovne škole, zajedno sa roditeljima, priredili su Vuku Pantiću Crnčeviću iznenađenje za 11. rođendan. Naime, školski drugari su mu putem zajedničkog video-četa otpevali rođendansku pesmu, da bi potom bile prikazane snimljene čestitke, koje je svako od njih posebno unapred pripremio.

čestitke slavljeniku rođendana

Na kraju, Vuk je čestitke dobio i putem Nearpod aplikacije, koja se koristi u nastavi i pomoću koje na zanimljiv i kreativan način učenici usvajaju nova znanja i veštine.

Ove čestitke su ostavile jak utisak na Vuka, koji se zahvalio svojim drugarima:

„Dragi moji drugovi, mnogo mi znači što ste mi ovako pokazali zašto je dobro što sam se prebacio u ovu školu. U prošloj nije bilo ovako. Jako mi je žao što ne mogu to da vam kažem u lice, ali hvala vam puno. Vaš drug Vuk”.

Situacija u kojoj se nalazimo jeste fizički razdvojila savremene osnovce, ali zajedništvo koje su izgradili za vreme školovanja ništa ne može da prekine i pokvari.

Vuče, srećan rođendan.


Leave a Comment