Druženje u najboljoj i najbezbednijoj igraonici u gradu

/ / Blog, I-IV, Kombinovani, Nacionalni, Učionica bez zidova, V-VIII / 20.10.2020

Druženje u najboljoj i najbezbednijoj igraonici u gradu

MALIŠANI SU ZAKORAČILI U JEDINSTVEN, IMAGINARNI SVET KOJI IM JE PROBUDIO MAŠTU

Učenici mlađih razreda Savremene osnovne škole naredne posetili su najbolju i najveću beogradsku igraonicu „Star Land”.

Ovaj jedinstveni zabavni park ima četiri igraonice prilagođene deci uzrasta od jedne do 12 godina i sa pravom za njega kažu da garantuje dobru zabavu.

Deca su birala između rotirajućih automobila, prostora za relaksaciju gde su pili sokiće, neki su organizovali turnir u baskatu, dok su se ostali ludo zabavlajli u VR zoni.

Star Land je omogućio mališanima da zakorače u imaginarni svet koji im je probudio i razigrao maštu uz pomoć virtuelne realnosti i specijalno kreiranog prostora koji je opremljen arkadnim igrama, automobilima sudaračima, trambolinama, igraonicama, plažom sa pravim peskom, rođendaonicama i ostalom najsavremenijom opremom i rekvizitima za zabavu.

Putovalo se u grupama, tokom tri različita dana, i to samo oni učenici koji su želeli. Do igranice se išlo školskim autobusom, sa drugarima iz odeljenja i učiteljicom, posle obaveznih časova i ručka. A poseta igraonici je organizovala u periodu kada tamo nije bilo gužve, u potpuno dezinfikovanom prostoru.

„Star Land” je prvi i najveći zabavni park zatvorenog tipa u Beogradu. Zauzima tri hale na Beogradskom sajmu – 7, 8 i 9 – i prostire se na 5.200 kvadratnih metara. Jedan je od retkih prostora ovog tipa koji poseduje zvaničan sertifikat o bezbednosti usklađen sa EU standardima odnosno sa najvišim standardima bezbednosti.

Uz to, u zabavnom parku su korišćene eko boje na svim elementima. A da je provod bio  „lud” i nezaboravan, svedoče fotografije i dečiji osmesi: