Family SMART Day u prostorijama Savremene osnovne škole

/ / Blog, I-IV, Kombinovani, Nacionalni, V-VIII / 27.05.2021

Family SMART Day u prostorijama Savremene osnovne škole

Mališani uzrasta od 6 do 11 godina posetiće najsavremeniju školu u regionu

U subotu, 5. juna, biće održan Family SMART Day u Savremenoj, na kojem će roditelji imati priliku da provedu nezaboravan dan sa svojom decom uz mnogo zabave, sjajnih edukativnih aktivnosti i radionica.

Svi zainteresovani roditelji biće u prilici da besplatno u modernom ambijentu Savremene osnovne škole provedu kvalitetno vreme, informišu se o školi i dožive stvarno drugačije obrazovno iskustvo uz prisutne nastavnike.

Ukoliko ste zainteresovani za učešće na ovom jedinstvenom događaju ovde se prijavite.

DAN KOJI PODJEDNAKO VOLE DECA I RODITELJI UZ ČAK 10 EDUKATIVNIH RADIONICA

Uz poštovanje svih neophodnih mera zaštite deca uzrasta od 6 do 11 godina zajedno sa svojim roditeljima moći će da dožive nesvakidašnje obrazovno iskustvo. U školi će moći da se opredele za 10 različitih interaktivnih radionica, i to:

  • 9D putovanje VR starshipom;
  • Obilazak Zemlje pomoću VR naočara;
  • Pokreni robota na STEM stolu;
  • OSMO: Napravi svoju igricu;
  • iPad kviz: Koliko znaš o bajkama?;
  • Probudi muzikalnost i otkrij talenat;
  • Likovna radionica: Mali umetnici i kreativci;
  • Prvi čas engleskog;
  • Čarobne ručice i prstići;
  • Oživimo crteže.

Na svakoj od ovih radionica dete i roditelji biće u prilici da iskažu kreativnost i nauče nešto novo, i to kroz druženje i zabavu. Na praktičnim primerima zajedno će moći da se uvere zašto je Savremena osnovna škola mesto gde učenik zaista ostvaruje pun potencijal.

Savremena je akreditovana od Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Univerziteta Kembridž i deo je najsavremenijeg obrazovnog sistema u regionu. Stoga svaki dan u školi podseća na ono što su roditelji i deca imali prilike da vide i dožive tokom Family SMART Day događaja.

DAN ZA PAMĆENJE U MODERNOM PROSTORU, KOJI MOŽE POSTATI SVAKODNEVICA UČENIKA

Prostor Savremene osnovne škole u kom će se održati Family SMART Day ispunjava visoke Kembridž standarde, što znači da predstavlja savršenu oazu za učenje i druženje. On se odlikuje multifunkcionalnošću, interaktivnošću i iznad svega bezbednošću. Ovo je prostor u kome učenici na slobodan i angažovan način istražuju, usvajaju znanja, druže se i smeju.

Standard škole podrazumeva upotrebu najsavremenije edukativne tehnologije i SMART uređaja, kao što su VR naočare, pametni roboti, LEGO STEM setovi, iPadi, 3D štampači, skeneri i ostali napredni uređaji. Sve to omogućava osnovcima da gradivo usvajaju na interaktivan i angažovan način, dok na multidisciplinarnim časovima imaju prilike da kroz realne projekte i problemske zadatke povezuju znanja iz različitih predmeta.

Požurite i prijavite se na vreme, broj mesta je ograničen.