Isidora Rakić

Isidora Rakić

/ / Uncategorized / 31.05.2019

Profesorka engleskog jezika i književnosti Isidora Rakić završila je osnovne studije na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu i master studije na Filološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Radno iskustvo nastavnika sticala je u školama jezika za decu svih uzrasta, državnoj srednjoj školi i privatnoj gimnaziji. Tokom svog radnog angažmana učestvovala je na međunarodnim projektima, u kreativnim radionicama i školskim timovima za promociju i kulturu.

Svoj rad u Savremenoj gimnaziji doživljava kao zanimljivu interaktivnu igru između tradicionalnih i modernih pristupa nastavi. Svaka nova ideja, rad na interdisciplinarnim projektima, tehnološka inovacija koja stimuliše učenike da budu aktivni u procesu učenja neophodan je segment nastavnog procesa. Na to uzbudljivo putovanje kroz jezik, običaje i kulturu engleskog govornog područja vodi svakog učenika kao deo kreativnog tima čiji je ona nenametljivi, ali uvek prisutni vodič. Uverena je da će učenici pokazati svoj maksimum u okruženju u kome se osećaju sigurno, prihvaćeno i uvaženo.

Veruje da sreću čine male stvari – večera sa prijateljima, praznici u porodičnom domu, dobar koncert ili uzbudljiva izložba. Isidora voli ljude i raduje se životu.