Najsvečaniji trenutak u godini – dodela knjižica savremenim osnovcima

/ / Blog, I-IV, Kombinovani, Nacionalni, V-VIII / 25.06.2020

Najsvečaniji trenutak u godini – dodela knjižica savremenim osnovcima

Iskreni dečji osmesi, ponos roditelja i zadovoljstvo učitelja i nastavnika urađenim u prethodnoj školskoj godini! To su tri dominantne slike sa svečane dodele knjižica u Savremenoj osnovnoj školi, u kojima se oslikavaju emocija, prijateljstvo i zajedništvo izgrađeni za ovih neobičnih, zabavnih, kreativnih i edukativnih 10 meseci druženja.

Svršeni učenici prvog i trećeg razreda su roditelje iznenadili i obradovali sjajnim priredbama, ali to ne znači da u ostalim razredima nije bilo svečano. Naprotiv, dirljivih i emotivnih trenutaka bilo je u svakoj učionici gde su uručivane knjižice i pohvalnice.

A uprkos teškim okolnostima, kao znak zahvalnosti za uspešno privedenu školsku godinu kraju, roditelji su učiteljima i nastavnicima zahvalili glasnim aplauzima i divnim buketima cveća.

Dodela đačkih knjižica i pohvalnica

NASTAVA JE ZAVRŠENA, ALI VRATA SAVREMENE SU I DALJE OTVORENA

Školska godina jeste zvanično završena svečanim priredbama i dodelom knjižica i osnovci su na zasluženom raspustu do septembra, ali to ne znači da više neće biti druženja u prostorijama škole.

Ne, vrata Savremene osnovne škole biće širom otvorena tokom celog leta i savremeni osnovci će moći da je posete kada god to budu poželeli. Bilo da se poigraju u dvorištu i modernim sportskim terenima ili u nekoj od učionica i kabineta usavrše svoje znanje.

Šta god oni da odluče i šta god da im tokom raspusta zatreba, Savremena osnovna škola će biti tu za njih, jer mi smo svi jedna velika porodica.