Lepe novogodišnje želje na dečijim digitalnim čestitkama

/ / Blog, I-IV, Kombinovani, Kreativna učionica, Nacionalni, V-VIII / 17.12.2020

Neka vam je srećno i radosno – novogodišnje želje na dečjim, digitalnim čestitkama

Iznenađenje za kraj polugodišta su maštovite čestitke malih umetnika

Ove godine mališani su uz mnogo pažnje i predanosti napravili lepe novogodišnje čestitke.

Mali umetnici su još jednom pokazali koliko su talentovani, a ono što je najvažnije jeste da njihove želje, uobličene u digitalne čestitke, dolaze iz srca.

Nova godina je jedan od najradosnijih praznika i, kada krene novogodišnja euforija, svi požure da jedni drugima čestitaju novi i uspešniji početak godine koja dolazi. Tada smo svi mi okruženi ogromnom količinom pozitivne energije. 

Tako je i u slučaju savremenih mališana. Oni su uspešni u mnogim stvarima, ali je kreativnost nešto čime se naročito diče. Dizajnirali su posebne čestitke za nežne i tople praznične dane. One izgledaju originalno u svojoj osnovnoj, papirnoj verziji, ali su posebno lepe i u digitalnom formatu.

Dominiraju zimski pejzaž i praznična atmosfera: tu su jelka, irvas, Deda Mraz, pahulje, kamin, venčići, zvezde, Sneško Belić, snežno brdašce i, naravno, mnogo poklona.

Od radova mališana sačinjen je kolaž, u kome možete uživati ili ga putem društvenih mreža podeliti sa nekim do koga vam je stalo. 

Sigurni smo da ćete lako pročitati vizuelne poruke na njihovim prazničnim čestitkama. Hvala vam, mali umetnici. Srećna nova 2021. godina. Znamo da će ona doneti mnogo ljubavi, zdravlja, prijateljstva i stvarno drugačijeg školovanja!