Ove subote u Savremenoj: Prvi STEAM festival u regionu

/ / Blog, I-IV, Kombinovani, Nacionalni / 14.09.2021

Ove subote u Savremenoj: Prvi STEAM festival u regionu

Naša škola biće domaćin svim ljubiteljima nauke koji će upoznati STEAM na stvarno drugačiji način

Sa velikim ponosom i zadovoljstvom Savremena osnovna škola biće domaćin prvog STEAM festivala. Zbog toga, svi naučni sladokusci su pozvani da se pridruže ovoj nesvakidašnjoj naučnoj fešti ove subote, 18. 9, od 13 sati.

Budite deo naučnog sveta, PRIJAVITE SE!

Bićete u prilici da pogledate naučne performanse, muzički program i ispratite proglašenje četiri predstavnika Srbije za međunarodni naučni festival u Pragu.

Savremena osnovna škola, koja je zajedno sa Institutom za moderno obrazovanje i Science on Stage Srbija inicirala i pokrenula STEAM Festival, poziva sve vaspitače, učitelje i nastavnike biologije, hemije, fizike, matematike i informatike osnovnih i srednjih škola, roditelje i decu da nas posete na prvom regionalnom festivalu ovog tipa.

Manifestacija će biti održana u modernim prostorijama Savremene osnovne škole, koja važi za lidera u obrazovanju u regionu. Više detalja možete otkriti OVDE.

OTKRIJTE NAUKU IZ DRUGOG UGLA I UPOZNAJTE STEAM LIDERE

Otkrivamo vam drugačiju stranu obrazovanja i predstavljamo najbolje odabrane STEAM primere iz nastavničke prakse. Očekuju vas bogat program i mnoštvo interesantnih naučnih aktivnosti, i to:

  • sajam koji će vas upoznati sa zanimljivom stranom nauke i tehnologije,
  • performansi na sceni koji će vam razotkriti šta pokreće „eureka” momenat u savremenim inovatorima i koji su rezultati tog procesa,
  • interaktivne i zanimljive radionice koje će vas podstaći na mozganje,
  • najbolji STEAM lideri koje Srbija ima,
  • primeri iz prakse koji podstiču učeničko interesovanje za nauku,
  • STEAM radionice.

PRIJAVA ZA FESTIVAL JE POTPUNO BESPLATNA

Da biste bili deo prvog nacionalnog STEAM festivala i upoznali STEAM na najzanimljiviji način, prijavite se što pre i osigurajte sebi mesto. Učešće na ovom festivalu je potpuno BESPLATNO!

Prijavite se OVDE. Takođe, ne zaboravite da preporučite festival ljudima koji vole nauku, uživaju u hemijskim eksperimentima, vole da istražuju i otkrivaju nova naučna polja.

Vidimo se da eksperimentišemo zajedno!