Savremena osnovna škola među najboljim sajtovima

Savremena osnovna škola nagrađena u kategoriji Obrazovanje i kultura

/ / Blog, I-IV, Kombinovani, Nacionalni, V-VIII / 08.02.2019

Savremena osnovna škola nagrađena u kategoriji Obrazovanje i kultura

Prestižno priznanje za našu školu

Savremena osnovna škola dobila je prestižnu nagradu u kategoriji Top 50 najboljih sajtova za obrazovanje i kulturu u Srbiji, na tradicionalnoj nagradnoj manifestaciji u organizaciji PC Pressa, koja se ove godine održala dvadeset i drugi put, 6. februara, u Svečanoj sali Skupštine grada Beograda.

Među najboljim sajtovima u Srbiji

U izuzetno jakoj konkurenciji, među brojnim edukativnim sajtovima i portalima obrazovnih i kulturnih institucija, muzeja i galerija, Savremena osnovna škola kao jedna od najmlađih obrazovnih institucija u Srbiji na ovaj način ostvarila je veliki uspeh. Neki od kriterijuma za ocenjivanje bili su sadržaj sajta, nivo popularnosti, tj. posećenosti, ali i tehnički detalji kao što su preglednost informacija i dizajn.

Nagrada u oblasti Obrazovanje i kultura

Najbolja online mesta na domaćem internetu za prethodnu godinu birao je stručni žiri a, pored njihovih glasova, i publika je imala priliku da da svoju završnu ocenu. Više od dve decenije održavanja ove manifestacije govori u prilog tome da su organizatori iz godine u godinu aktivno posvećeni praćenju promena u domaćem online svetu, ali i da postoje jasno definisani kriterijumi za prepoznavanje najkvalitetnijih.

Nagrada za spoj inovativnosti i tradicije

Savremena osnovna škola prepoznata je kao jedan od najnovijih projekata kompanije LINK group, koja pomera granice obrazovanja u oblastima informacionih tehnologija, savremenog poslovanja i dizajna. Nagrađena je za inovativni online identitet, kao institucija budućnosti, sa glavnim fokusom na kvalitetnom i stvarno drugačijem obrazovanju.

Direktorka Savremene osnovne škole

Priznanje je uručeno direktorki Savremene osnovne škole Jasmini Franolić, za koju ono predstavlja još jedan pokazatelj da su znanje, iskustvo, ljubav i savremen pristup edukaciji, kao produkt dvadesetogodišnje obrazovne prakse, pronašli svoje mesto među najboljima i na webu.

Želim da izrazim veliku zahvalnost i radost kao neko ko je na čelu još mlade, ali izuzetno perspektivne obrazovne institucije, Savremene osnovne škole, ali i kao predstavnica LINK groupa, tržišnog lidera u polju savremenog obrazovanja.

Osluškujući potrebe roditelja 21. veka da omoguće svojim mališanima najkvalitetnije programe osnovnog obrazovanja, dugo smo radili na osmišljavanju koncepta i razvoju ideja, a naša Savremena gimnazija predstavljala je i temelj razvoja Savremene osnovne škole. Nagrada koju smo dobili predstavlja još jedan pokazatelj da smo na pravom putu, ali i dodatni podstrek za nas da nastavimo sa istim entuzijazmom i zalaganjem i u budućnosti, istakla je direktorka škole.

Online identitet oslikava vrednosti škole

U Savremenoj osnovnoj školi akcenat je na kompletnom razvoju ličnosti deteta, uz raznovrstan program dodatnih aktivnosti za razvoj talenata. Značaj zaštite životne sredine, svest o toleranciji, poštovanju i lepom ponašanju predstavljaju vrednosti koje se propagiraju tokom celokupnog školovanja i pomažu roditeljima da njihovi mališani odrastaju u stabilne i jake ličnosti.

Uzimajući u obzir kvalitet i pouzdanost obrazovnih ustanova alijanse LINK group, ali i online identitet koji je već prepoznat i nagrađen, Savremena osnovna nastojaće da opravda odgovornost koju sa sobom nosi Top 50 priznanje.