Stuberi gosti emisije OdLINKaši

Stuberi gosti nove epizode serije “OdLINKaši”

/ / Blog, I-IV, Kombinovani, Nacionalni, V-VIII / 15.06.2020

Stuberi gosti nove epizode serije “OdLINKaši”

Grupa mladih entuzijasta iz okoline Subotice pokrenula je svoj kanal na Jutjubu pod imenom „Stuberi” i odmah skrenula pažnju na sebe. Njihove edukativne objave o umetnosti, prirodi, prijateljstvu i raznim drugim temama bliskim omladini imaju milionske preglede i deca ih jednostavno obožavaju.

To je dovoljan razlog da upravo oni budu gosti nove epizode emisije „OdLINKaši”, koju uz pomoć TV lica Irene Stojanović na linkTV-u vode učenici Savremene osnovne škole.

Stuberi u Savremenoj osnovnoj školi

Naravno, nisu mogli da dođu baš svi, pa su Dario i Goca, kao njihovi predstavnici, posetili najmoderniju osnovnu školu u ovom delu Evrope i uverili se zašto su svi njeni učenici zaljubljeni u nju.

Kao pravi domaćini, savremeni osnovci su „Stubere” provozali čuvenim 9D VR Starshipom i objasnili im kako se on koristi u nastavi i koliko im pomaže u procesu obrazovanja.

Sa druge strane, odgovarajući na pitanja malih novinara, Dario i Goca su osnovcima objasnili gde nalaze ideje i inspiraciju za svoje priloge, kako je nastao projekat „DA.” i kako svaki od napravljenih klipova mora da prođe cenzuru kod mame Dragice.