Zbog velikog interesovanja, otvoren je upis za učenike II, III, IV, V i VI razreda

/ / Blog, I-IV, Kombinovani, Nacionalni, V-VIII / 17.04.2019

Zbog velikog interesovanja, otvoren je upis za učenike II, III, IV, V i VI razreda

Zbog velikog interesovanja i želje roditelja da upišu svoju decu u starije razrede Savremene osnovne škole, odlučili smo da otvorimo upis i za učenike II, III, IV, V i VI razreda.

Na ovaj način će i roditelji koji imaju starije osnovce moći svojoj deci da obezbede najsavremenije obrazovanje u regionu. Takođe, zahvaljujući tome, roditelji koji imaju dvoje ili više dece, moći će da ih upišu u istu školu i omoguće im školovanje po svetskim standardima. I to po povlašćenim uslovima.

Formiranje optimalnih odeljenja već je u toku, rezervišite mesto na vreme »

Kako izgleda testiranje za upis u starije razrede?

Kako bismo vama i vašem detetu maksimalno olakšali upis u Savremenu, procedura i dokumenti potrebni za prelazak maksimalno su pojednostavljeni.

Testiranje se obavlja u prijateljskoj i opuštenoj atmosferi, a na osnovu njega vrši se procena afiniteta, tipa ličnosti, stila učenja, sposobnosti i talenata vašeg deteta. Dakle, test nije eliminacionog tipa, već služi tome da se nastavnici i učitelji upoznaju što bolje sa budućim osnovcem.

Na osnovu toga nastavni proces se prilagođava potrebama i sposobnostima vašeg deteta, što donosi najbolje rezultate. Svaki učenik poseduje svoj „lični dnevnik”, zahvaljujući kome učitelji, nastavnici i roditelji imaju potpun uvid u njegov napredak tokom školovanja.

Dakle, bez obzira na to da li se odlučite za Nacionalni ili Kombinovani program obrazovanja, on će biti personalizovan u skladu sa potrebama i afinitetima vašeg deteta, što će mu omogućiti nesmetan napredak i doneti najbolje rezultate u školovanju. 

Optimalna odeljenja za najbolje rezultate

Test je takođe važan jer omogućava da nađemo najbolje odeljenje za vaše dete. Naime, na osnovu rezultata testa formiraju se optimalna odeljenja sa ograničenim brojem učenika. Svako odeljenje sastoji se od osnovaca komplementarnih osobina, tipova ličnosti i sposobnosti, koji jedni druge ohrabruju na napredak u prijateljskoj i podsticajnoj atmosferi.

Sada je i vašem detetu dostupno svetsko obrazovanje po najpovoljnijim uslovima

Zahvaljujući otvorenom upisu za učenike II, III, IV, V i VI razreda, sada i vi možete da upišete svoje dete u najsavremeniju osnovnu školu u regionu i obezbedite mu obrazovanje po svetskim standardima. Prestižno školovanje dostupno vam je za samo 258 evra mesečno.

Ne zaboravite da najniže cene i popust od 44% možete iskoristiti samo do 31. decembra, nakon čega će važiti regularne cene upisa.

POŽURITE I PRIJAVITE SE NA VREME »